Skip to content

Her får du Danmarks bedste

FYSIOTERAPI & BEHANDLING

null

Vi tager din sundhed, fysik og velvære meget personligt

Vi er meget opsatte på, at du skal have noget ud af det, når du kommer hos os. Allerhelst skal du hver gang gå hjem med et smil på læben og en følelse af, at du har det bedre end da du kom. Derfor gør vi meget ud af, at her er rart at være. Vores dygtige instruktører og professionelle fysioterapeuter er her for din skyld. Vi er  meget passionerede, når det kommer til dit velvære – uanset om du træner selv, er med på vores hold eller får fysioterapi.

Vi er klar til at hjælpe dig med et helt hold af dygtige fysioterapeuter. Det er uanset, om du skal genoptræne, har fået et hold i ryggen eller nakken, har et knæ, der driller eller en tennisalbue, der kræver professionel behandling.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

#image_title

Oplever du at din baby har maveproblemer, græder meget eller sover dårligt?
– så kan det være relevant at opsøge en af vores babyfysioterapeuter og få et babytjek.
Her kan vi bl.a. arbejde med fordøjelsesproblemer, kolik, reflux, skæve kranier og andre gener barnet evt. måtte opleve.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

#image_title

Movement ABC 3-16 år med fysioterapeut.
Vores børnefysser kan ved hjælp af en  Movement ABC-test identificere og vurdere motoriske vanskeligheder hos børn.
Lad os give vores faglige vurdering og hjælpe dit barn videre med et forløb der kan være med til at forbedre en eventuel udfordret motorik.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

#image_title

Vi tilbyder styrketræning for børn 6-11 år samt unge 12-16 år.
Med helt almindelig styrketræning giver du dit barn en mulighed for at opleve bedre kropskontrol og koordination.
I vil opleve at dit barn bliver bedre til bl.a. at løbe, hoppe, kaste og løfte. – Med andre ord er der mange positive fysiske resultater at hente i styrketræning for børn.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

#image_title

Ønsker du at fortsætte eller påbegynde med at holde dig aktiv i din graviditet uden bekymringer, så guider vi dig igennem det hele. Sammen med vores fysioterapeut Pernille Riisager-Pedersen bliver du vejledt i den bedst mulige træning, med en evidensbasseret baggrund og nyeste viden inden området.
Alle gravide kan deltage også dig med bækkenløsning.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

#image_title

Har du brug for at komme i form efter fødslen?
Måske vil du gerne have samlet mavemusklerne igen, få styrket din bækkenbund eller få styr på andre gener, der kan være opstået.
Heldigvis kan man genoptræne det meste, og det vil vi gerne guide dig igennem. Vi tilbyder efterfødselstræning med træningsprogrammer og gode råd, lavet af erfarne fysioterapeuter.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser. Langsomme bevægelser og lette tryk opløser dine spændinger, og dybdegående massage fjerner infiltrationer i dine muskler. Massagen gør din krop smidig og giver dig fuld bevægelighed igen. En ideel forkælelse af din krop og sjæl.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

Du har også mulighed for at blive behandlet hjemme hos dig selv af en af vores dygtige fysioterapeuter. Giv og et kald, hvis du er dårligt gående eller af anden årsag, ikke er i stand til at komme hos os.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

FysioDanmark-Hilleroed-gravidmassage-2500x1500

Hos FysioDanmark Hillerød har vi en meget blød madras til vores massagebriks, der er specielt designet til gravide. Vores veluddannede massører vil tage sig kærligt af dine bækken- og rygsmerter samt ben kramper og hævelser.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

Ultralydsscanning-behandling-fysiodanmarkhilleroed-2500x1500

Vi anvender ultralydsscanning til at identificere og udmåle den nøjagtige placering af det skadede område. Eksempelvis kan vi hurtigt finde en betændelse i en seneskede, en irriteret achillessene eller en forkalkning i en senetilhæftning.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

behandling-med-k-laser-fysioterapi-fysiodanmark-hilleroed-1366x600px

Betændelsestilstande, hævelser, slid, overanstrengelser m.v.?
K-laser er laserlys der trænger ind og arbejder på celle niveau, øger blodgennemstrømningen, tilføjer nærring og får kroppen til at hele hurtigere.

En effektiv behandling af arvæv, sportsskader, led skader eller sårbehandling. Uanset om din skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan K-laser terapi hjælpe dig.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

behandling-med-Shockwave-hvordan-fysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Genstridige kroniske lidelser, forkalkninger, eller gigt? Shockwave er mikroskopiske lydbølger der trænger dybt ind hvor fingerspidserne ikke kan nå, knuser forkalkninger og nulstiller skaden så du kommer tilbage til en betændelses tilstand og kroppen kan regenerer på ny.

Shockwave fremskynder helingsprocessen ved at aktivere kroppens egne restitueringsmekanismer. Det stimulerer metabolismen og forøger blodcirkulationen – skadet væv bliver gradvist regenereret og heler.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

Vores veluddannede fysioterapeuter anvender akupunktur til at behandle smerter i muskler og led samt migræne og spændingshovedpine. Har du gener relateret til kræft, eks. kvalme kan vi også lindre den.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

behandling-med-fokuseret-Shockwave-erektil-dysfunktion-fysioterapi-fysiodanmark-hilleroed-1366x600px

Dalende potens? Det er ikke altid KUN præstationsangst der kan være en hæmsko.

Potensen daler jo ældre vi bliver og oftest er det noget så simpelt som åreforkalkning eller mindskede blodkar der dukker op allerede fra 40-års alderen hos RIGTIG mange mænd. Dét kan vi nemt gøre noget ved, helt smertefrit.

Fokuseret Shockwave kan genoprette skadet væv og styrker blodgennemstrømningen.

Vi sammensætter et individuelt program til dig – og du træner med en af vores dygtige fysioterapeuter. Vi har også en række specielle fysioterapihold lige fra bassintræning til knæ-, ryg-, hjerte- og balancehold. Altid noget der passer til dit individuelle behov.
Med henvisning, fuld egenbetaling eller forsikring.

Få Danmarks bedste hold i ryggen

PROFESSIONELLE TIL FINGERSPIDSERNE

Alle vores fysioterapeuter er topuddannede og tager løbende nye kurser og efteruddannelse inden for alle specialområder i fysioterapien. Derfor møder du altid vidende og dygtige eksperter, der hjælper professionelt og personligt.

InBody kropsanalyse

Prøv en vægt, der måler din krops sammensætning

Vil du vide, hvor gammel din krop er? Hvor meget fedt og muskler du har? Så prøv en total kropsanalyse, som er en avanceret fedtprocent- og muskelmåling, hvor du får et detaljeret indblik i, hvordan din krop er sammensat.

Resultatet fra målingerne er det mest præcise, der findes efter den metode. Videnskabelige undersøgelser viser, at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som en meget avanceret DEXA-scanning, der er den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.

kropsanalyse-inbody-maaling-fysiodanmark-hilleroed

Kostvejledning

Inspiration til lækker mad, der gør dig glad

Besøg vores dygtige diætist og få en helt personlig og professionel kostvejledning. Vi tager naturligvis afsæt i de officielle kostanbefalinger, hvor du er omdrejningspunktet i samtalen. Vejledningen tilpasses din fysik, dine behov og dit liv – og ikke mindst, hvilke ønsker og målsætninger du har til din kost, sundhed og velvære.

kostvejledning-fysiodanmark

Specialhold

Målrettet træning udover det sædvanlige

Vores specialhold er for dig, der eksempelvis skal have kroppen klar til den næste hole-in-one, gerne vil smide nogle kilo efter fødslen eller skal have formen pudset af til Royal Run eller Eremitageløbet – blot for at nævne nogle stykker. Hvis du vil vide mere om de mange ekstrahold, så spørg endelig én af vores medarbejdere.

maxtest-fysiodanmarkhilleroed

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search