Formålet med træning på et hjertehold er, at forbedre dit funktionsniveau, fjerne/mindske aktivitetsrelaterede symptomer, minimere graden af invaliditet samt at gøre det muligt for dig at vende tilbage til et personligt tilfredsstillende liv.

Ved rehabiliterings forløbets afslutning, er det et mål, at du er motiveret til at fortsætte den strukturerede træning i andet regi eller til at fortsætte på holdet.

Træningen
Gennem hjerterehabiliteringen skal du øge din arbejdskapacitet. Du skal afprøve dine reaktioner psykisk og fysisk, i realistiske træningssituationer med henblik på at blive fysisk aktiv i hverdagen, dvs. øge udholdenhed og kondition samt gøre dig tryg ved at bevæge dig – både ude og inde.       

Praktisk information

Deltagere
Til dig med en genoptræ- ningsplan til almen træning. Det kan være du har fået en ny hjerteklap, er by-passopererede, du har hjerteinsufficiens eller du har en anden hjertelidelse. Du være i den stabile periode og skal have gennemgået et grundtræningsforløb på sygehus eller være henvist fra egen læge med grønt lys for træning.

Tidspunkter
Mandag kl. 11 :00 – 11:55
Tirsdag kl. 09:00 – 9:55
Onsdag kl. 09:00 – 9:55 og 16:30 – 17:25
Torsdage kl. 9:00 – 9:55

Forløb
Holdet kører løbende med afgang/tilgang af patienter.

Fysioterapeuter
Trine Blumensaadt Kathrine Holst
Mie Heering

Sted
Man, Tir, Ons1, Tor – Sal 1-2
Ons2 – Sal 3

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold

Pris
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi. Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej. Det vil altid være til de gældende priser. Spørg eventuelt i receptionen efter aktuel prisliste.

Første gang vil patienten altid blive udredt af den fysioterapeut, som har det hold, som patienten skal på.


Telefon
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød