Målet med træningen er at bevare eller øge bevægeligheden i kroppen, forbedre balancen siddende og stående, forbedre gangfunktionen, øge muskelstyrken i kroppen og give velvære og socialt samvær med andre ligestillede.

Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.

Træningen
Der vil blive lagt vægt på gangtræning, faldereflekser, koordinationsøvelser, bevægelighedstræning stående, siddende på bold og liggende på gulv. Der vil også være styrkeøvelser med kroppens egen vægt, håndvægte og elastikker. I slutningen af timen bliver der lavet strækøvelser for hele kroppen både liggende og stående.

Du møder omklædte i tøj du kan bevæge dig og svede i, samt passende fodtøj til indendørs brug. Det vil være muligt at komme i bad efter endt træning

Praktisk information

Deltagere
Til dig med diagnosticeret Parkinsons syge eller som har nedsat bevægelighed. Du skal selv kunne bevæge dig rundt, men du må gerne benytte hjælpemidler. Du skal selv kunne komme op og ned fra/til gulv eventuelt med en let hjælpende hånd.

Forløb
Der vil løbende være afgang/tilgang af patienter.

Tidspunkter
Mandag kl. 9:00 – 9:55

Fysioterapeuter
Mie Heering

Sted
Man – Sal 2

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold Max. 10 pr. hold

Pris
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi. Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej. Det vil altid være til de gældende priser. Spørg eventuelt i receptionen efter aktuel prisliste.

Første gang vil patienten altid blive udredt af den fysioterapeut, som har det hold, som patienten skal på.


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød

NYT BOOKINGSYSTEM

Fra tirsdag d. 12 aug. 2020 vil det ikke længere være muligt  at booke eller aflyse holdtider m.m. i overgangsfasen via SportSolution.
Vi er nu overgået til FlexyBox.

Læs mere


Vi efterlever alle Sundhedsstyrelsen og Kulturministeriet retningslinjer i forhold til behandling og træning.

BEHANDLING
Fysioterapeutisk konsultation og behandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Læs mere

TRÆNING
Vi overholder Kulturministeriet retningslinjer. Læs mere

 

Med venlig hilsen

Lars & Thomas 

fysio circle circle