Der vil blive lagt individuelle træningsprogrammer, som progredieres løbende. Styrketræningsprogrammet kan være kombineret med stabilitetsøvelser og eventuelt bevægelighedsøvelser og funktionel træning – herunder cirkeltræning, styrketræning samt makkerøvelser alt efter den enkeltes behov.

Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten, samt en undersøgelse af dine skuldre og knæ baseret på kliniske test for bevægelighed, stabilitet og styrke. Herudfra laves der en målsætning med træningen og behandling, hvis dette er nødvendigt. Herefter starter med til holdtræning.

Ved slutningen af et forløb vil der igen blive lavet en test, som viser din bevægelighed, stabilitet, styrke og ikke mindst fremgang.

Praktisk information

Deltagere
Alle med skulderrelateret diagnoser, både akut og kronisk stadie, også før/efter operation samt dig med knæ- eller fodrelateret diagnoser, både i akut og kronisk stadie, samt efter indsættelse af protese i hofte-, knæ- eller ankelled.

Forløb
Du kan fortsætte på holdet så længe, der er behov for superviseret træning.

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold, max. 8 pr. hold

Pris
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi. Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej. Det vil altid være til de gældende priser. Spørg eventuelt i receptionen efter aktuel prisliste.


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød