Holdet træner i træningssalen og bruger maskiner, frie vægte og kabeltræk. Der vil blive udarbejdet et individuelt træningsprogram med fokus på dit problemområde.

Fysioterapeuten vil hver gang sørge for at justere eller tilpasse øvelserne og sørge for at øvelserne udføres korrekt. Hver 4. uge laves individuel opfølgning med fysioterapeuten, hvor der ændres i programmet, så det hele tiden er tilpasset dit træningsniveau.

Træningen har fokus på styrke og funktionel stabilitetstræning, samt konditionstræning efter behov.

Træningen
Træningen er med henblik på at vedligeholde dit funktionsniveau.
Der bliver løbende foretaget test i styrke og udholdenhed og disse vurderes i forhold til de ADL aktiviteter den enkelte foretager.

Praktisk information

Deltagere
Til dig der har behov for at opbygge/vedligeholde muskelstyrke og muskeludholdenhed. Du skal selv kunne gå rundt mellem maskinerne og kunne komme op/ned på gulvet.

Forløb
Holdet kører over en periode på 12 uger af gangen. Derefter vurderes det, om der fortsat er behov for træning eller om man kan fortsætte som selvtræner.

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold, max. 8 pr. hold

Pris
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi. Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej. Det vil altid være til de gældende priser. Spørg eventuelt i receptionen efter aktuel prisliste.


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød