Skip to content
null
Det kører for vores mange cykelhold

Vi har en kæmpe forkærlighed for cykling. Både på danske landevej, i alperne, i skoven, i spinningsalen og ja, alle steder, hvor man kan cykle. Har du også tabt dit hjerte til cyklen, findes der ikke et bedre sted at træne – end sammen med os..

e-tenzor-cykelhold-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

Vi elsker cykler

Cykelhold

Vi har cykelhold fra begyndere til aficionados

Drømmer du om at komme ud på landevejene med fødderne klikket solidt fast i pedalerne? Er er du mere til udfordrende skov-tracks, grusstier og rødder? Vi har hold til det hele med træning både indendørs og udendørs. Og med adgang til masser af sjove og spændende arrangementer og rejser, hvor du får hjælp fra erfarne elitecyklister.

Alle kan være med
Også her er der plads til dig, uanset hvilket tempo du vil træne i – både begyndere og de allermest erfarne finder et egnet hold, der er tilpasset både ambitioner om udbytte og det at blive en del af holdet.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor. Du er også altid velkommen til at spørge eller kigge forbi til en prøvetime.

Cykel Specialhold

MTB – Team Aperol

TEAM APEROL er en gruppe dejlige mennesker som kører Mountain Bike i de danske og udenlandske skove hvor alle kan være med. Udover det, er…

Team RMDB – Cykelklubben

Cykelklubben ”RMDB” er for dem som er nybegyndere, dem som har prøvet at cykle på en racercykel et par gange og for de øvede motionister…

TOSCANA cykeltur 2024

Vil du med på årets store cyklerejse? Kom i god cykelform sammen med andre, mens vi forbereder os at opleve smukke Toscana fra vores racercykel.

Search