Skip to content

Meget mere end

FITNESS & TRÆNING

null

Hvis du trænger til at
træne med andre voksne

Hos FysioDanmark gør vi tingene på vores helt egen måde – med det bedste fra fitness og fysioterapi samlet ét sted. Med professionelle instruktører, der ved, hvad det handler om: Nemlig dig.

Ingen upersonlig discount-fitness, ingen ungabunga-musik og ingen højrøstede bodybuilder-typer. Vi gør en dyd ud af at skabe en familiær atmosfære.

Vi tror på nærvær og tryghed, vi er seriøse og vi har en klar holdning til træning.
Du får selvfølgelig altid et individuelt tilpasset træningsprogram. Og selvfølgelig er det gratis, ligesom du kan få dit program justeret, når formen bliver bedre og du bliver stærkere.

Træningsmuligheder udover det sædvanlige. Kom selv og se

Vi har mere end 3.000 kvm. med træningsmuligheder. Her finder du alt fra løbebånd og cross trainere til det sidste nye inden for behagelige og effektive træningsmaskiner. Vi har holdsale, en særlig indrettet sal til vores e-Tenzor cykler, lækre omklædningsrum og alt, hvad hjertet ellers kan begære, når du gerne vil være i god form på den sjove og fede måde. Kig forbi og få en guidet tour.

traening12-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

HOLDTRÆNING

Så mange hold, at du bliver helt forpustet

Når du er medlem hos os, har du fri adgang til en bred vifte af hold. Er du til power og høj intensitet med masser af sved på panden, finder du flere forskellige hold, der giver dig det og lidt til. Det er også vores holdning, at det er sundt at træne lattermusklerne, så det kan du faktisk ikke undgå. Er du endnu mere målrettet, har vi selvfølgelig også hold for de seriøse cyklister, triatleter og løbere.

traening_zumba-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

PERSONLIG TRÆNER

Få en træner, der tager din form personligt

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en fysisk rejse, men også en uddannelse i din egen sundhed og træning. Vi lægger vægt på det personlige i personlig træning, og din træner bliver ikke bare en du mødes med hver uge, men din støtte igennem hele forløbet. Du får den rette viden og redskaberne til at forstå, hvordan du på egen hånd, kan fastholde dit niveau eller indfri nye målsætninger efter forløbet. Vi har et alsidigt team af personlige trænere med specialer inden for bl.a. vægttab og coaching, opbygning af muskelmasse, CrossFit samt præstationsoptimering inden for løb og cykling.

traening-personlig-traener-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

SPECIALHOLD

Endnu flere måder at komme i form på

Udover alle vores mange hold, der følger med i dit medlemskab, har vi også masser af hold, som du kan vælge til, hvis du fx gerne vil på et målrettet slankehold, skal træne til et løb eller have pudset formen af til golfbanen. Vi har også specialhold for mødre, triatleter og dem, der gerne vil styrke hjertet.

e-tenzor-cykelhold-fysiodanmark-hilleroed2-2500x1500

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search