hftc etenzor

eTenzor-cyklen betegnes som et kvantespring inden for fitnesscykler. Den har en fantastisk siddekomfort, og konstruktionen af styr og saddelstang sikrer korrekt ergonomi, og detelektroniske display giver konstant feedback på din præstation.

Vi har 30 cykler, der venter på dig, og alle vores instruktører er specialuddannede af Chris Macdonald.

Kig forbi eller ring på tlf. 4826 8013 og bestil tid til en prøvetime på den nye generation af indendørscykler!

Lidt mere om cyklen
eTenzorcyklen er konstrueret af fire ingeniører fra DTU ogAalborgUniversitet i samarbejde med specialisti indendørscykling, Chris MacDonald. Målet var at bygge en cykel, der simulerede landevejscykling,og som gav mulighed for detaljeret aflæsning af brugerens form og energiforbrug.

Synergi
Med cyklen følger et indbygget Synergi-træningsprogram, som cyklerneer indstillet tili dagligdagen. Konceptet er udviklet af Chris MacDonald. Synergiprogrammet tilpasses digfor at sikre, at du træner korrekt, undgår skader og får positiv fremgang i stedet for det modsatte.

Uddannede instruktører
Alle instruktører i Hillerød Fysioterapi har gennemgået en uddannelse i brug af eTenzor cyklen og Synergiprogrammet.

Tilpassede cykler
Alle cykler tilpasses individuelt efter dinemål. Dette kaldes bikefitting.

eTenzor - De forskellige hold

Her kan du se en beskrivelse af de forskellige eTenzor hold, vi tilbyder

Intro til Synergycycling eTenzor 2 timer (INTRO): 
Løbende nye datoer og tider, se opslag i receptionen eller på vores hjemmeside. Til introtimen vil vi lave en opmåling af hver person til den korrekte indstilling af cyklen. Derefter køres der en fitnesstest for at finde det handicap man skal cykle med, og der sluttes af med en kort gennemgang af programmernes opbygning. Træningsform for alle, begynder som øvet. 
Niveau: Alle

BaseCamp 55 min.: (BC)
Første trin efter en Introtimen er BaseCamp timerne. Her vil der stadig være lidt hjælp fra instruktørerne. Vi kører lidt op ad bakke og pulsen kommer med op og for begyndere vil dette hold være en rigtig god start selvom de garvede også kan cykle med og få en god grundtræning.
Niveau: Alle

AdvancedCamp 55 min (AC)
Andet trin er AdvancedCamp holdene. Her går det lidt hurtigere og lidt mere op ad bakke. Instruktørerne bruger ikke så meget tid på at instruere og hjælpe med tilpasningen, som i Base Camp timerne. Dette hold henvender sig til de, som har cyklet før eller har været på Base Camp holdene nogle gange og føler, at de kan rykke et trin op ad.
Niveau: Middel

SummitCamp 75 min (SC)
Tredje og højeste trin er SummitCamp. Som ordet selv siger det, så skal vi på bjergtur. Nu er der ikke flere bakker - kun bjerge. Her er der ingen hjælp fra instruktørerne, det er lige på og hårdt og der køres i 75 minutter. Man når sin syregrænse undervejs og er træt i benene bagefter - men selvfølgelig med et smil på læben. Holdet henvender sig til dem, der kan li' at udfordre sig selv, og som har styrken/konditionen til at ”klatre” i bjerge. Men bliv ikke bange, man kan altid gå 1 handicap eller 2 ned og stadig få en rigtig god cykeltime ud af det.
Niveau: Over middel

OpenCamp (Op)
Timen uden instruktør, hver 10 minut starter der et nyt program op på storskærmen, det er dem du kender fra BaseCamp og AdvancedCamp timerne.  Du kan have din egen musik med på din mp3 afspiller.
Niveau: Alle niveauer

TRÆNINGSCENTER

  4826 8013
  Hold Oversigt
  Hold Booking
  Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
6.00 til 22.00 


Fredag
6.00 til 20.00 


Lørdag
7.00 til 17.00 


Søndag
8.00 til 18.00

Helligdage:
8.00 – 16.00

 

Hold der indgår i medlemskaberne


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød