hftc etenzor

eTenzor-cyklen betegnes som et kvantespring inden for fitnesscykler. Den har en fantastisk siddekomfort og konstruktionen af styr og saddelstang sikrer korrekt ergonomi. Ydermere giver det elektroniske display konstant feedback på din præstation.

Vi har 30 cykler, der venter på dig, og alle vores instruktører er specialuddannede af Chris MacDonald.

Kig forbi eller ring på tlf. 4826 8013 og bestil tid til en prøvetime på den nye generation af indendørscykler!

Lidt mere om cyklen
eTenzor cyklen er konstrueret af fire ingeniører fra DTU og Aalborg Universitet i samarbejde med specialist i indendørscykling, Chris MacDonald. Målet var at bygge en cykel, der simulerede landevejscykling og som gav mulighed for detaljeret aflæsning af brugerens form og energiforbrug.

Synergy
Med cyklen følger et indbygget Synergy-træningsprogram, som cyklerne er indstillet til i dagligdagen. Synergy-programmet tilpasses dig for at sikre, at du træner korrekt, undgår skader og får positiv fremgang i stedet for det modsatte.

Uddannede instruktører
Alle instruktører i FysioDanmark Hillerød har gennemgået en uddannelse i brug af eTenzor cyklen og Synergy-programmet.

Tilpassede cykler
Alle cykler tilpasses individuelt efter dine mål. Dette kaldes bikefitting.

eTenzor - De forskellige hold

Her kan du se en beskrivelse af de forskellige eTenzor hold, vi tilbyder

IntroCamp 2 timer
Løbende nye datoer og tider - hold øje med app'en eller hjemmesiden. Til introtimen vil vi lave en opmåling af hver person til den korrekte indstilling af cyklen. Derefter køres der en fitnesstest for at finde det handicap, man skal cykle med. Afslutningsvis gives en kort gennemgang af programmernes opbygning. Træningsform for alle, begynder som øvet. 
Niveau: Alle

BaseCamp 55 min.
Første trin efter IntroCamp er BaseCamp timerne. Her vil der stadig være lidt hjælp fra instruktørerne. Vi kører lidt op ad bakke og pulsen kommer med op. For begyndere vil dette hold være en rigtig god startm, selvom de garvede også kan cykle med og få en god grundtræning.
Niveau: Alle

AdvancedCamp 55 min.
Andet trin er AdvancedCamp holdene. Her går det lidt hurtigere og lidt mere op ad bakke. Instruktørerne bruger ikke så meget tid på at instruere og hjælpe med tilpasningen af cyklen. Dette hold henvender sig til de, der har cyklet før eller har været på BaseCamp holdene nogle gange og føler, at de kan rykke et trin op ad.
Niveau: Middel

SummitCamp 75 min.
Tredje og højeste trin er SummitCamp holdene. Som ordet selv siger det, så skal vi på bjergtur. Nu er der ikke flere bakker - kun bjerge. Her er der ingen hjælp fra instruktørerne, det er lige på og hårdt og der køres i 75 minutter. Man når sin syregrænse undervejs og er træt i benene bagefter - men selvfølgelig med et smil på læben. Holdet henvender sig til dem, der kan lide at udfordre sig selv, og som har styrken/konditionen til at ”klatre” i bjerge. Men bliv ikke bange, man kan altid gå et handicap eller to ned og stadig få en rigtig god cykeltime ud af det.
Niveau: Over middel

Testholdet 55 min. 
Holdet hvor du kan forvente det uventede. Instruktøren har på dette hold fri leg til at udfordre dig og få smilet frem på læben. 
Niveau: Alle

OpenCamp
Timen uden instruktør. Hvert 10. minut starter der et nyt program på storskærmen - det er dem du kender fra BaseCamp og AdvancedCamp timerne. 
Niveau: Alle niveauer

TRÆNINGSCENTER

4826 8013
Hold Oversigt
Hold Booking
Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
7.00 til 19.00 


Fredag
7.00 til 16.00 


Helligdage
8.00 – 16.00

 

Hold der indgår i medlemskaberne


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød