Lise

Med den rigtige træning sørger du for velvære og balance i din krop

Jeg har på egen krop mærket, hvordan træning kan give mere overskud og energi i min dagligdag. Overskud som ikke kun hjælper mig med at holde min krop sund og stærk, men også til at kunne være en bedre version af mig i rollen som forældre og i mit arbejde.

Jeg har en bred vifte af bevægelses erfaringer, og har altid dyrket gymnastik også på konkurrenceplan. Jeg har i de seneste år beskæftiget mig med fysisk træning, som er min absolutte spidskompetence, da jeg her trækker på mine erfaringer indenfor gymnastikken. Kropsbasis er vigtig for at kunne opbygge en stærk og skadesfri krop. Derfor bygger jeg meget af min træning via øvelser fra gymnastikken, trx og pilates, som alle er fremragende værktøjer til en stærkere krop og større kropsforståelse.

Når du træner med mig, vil du stifte bekendtskab med mange former for bevægelser, men altid med en klar rød tråd til dit mål. Vi vil fokusere på korrekt teknik i træningen og progression, så du kan mærke at du bliver stærkere og mere smidig. Vi vil arbejde med øvelser, som du selv kan opretholde når vores forløb er færdigt, og give dig de værktøjer der skal til for at du kan tage styrepinden i din træning.

Hvis du vil have mig med på din rejse til en mere bevidst og stærkere krop, får du en der er engageret, velforberedt, empatisk, og altid i godt humør. At hjælpe dig i mål på din rejse, er min fornemmeste opgave.

 Erfaring

  • Cykel- og TRX instruktør og underviser til daglig Eliteidrætsklasser i fysisk træning.
  • Jeg er uddannet folkeskolelærer med bachelor i idræt
  • Master i Idræt og Velfærd på KU

Konsultation
Efter aftale 

Kontakt

51221598

 


Telefon
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød