reformer

Reformer træning er en effektiv, udfordrende og skånsom træningsmetode, der styrker hele kroppen. Træningen tager udgangspunkt i principperne for Pilates, med vejrtrækning, stabilitet, styrke og smidighed som fundament. Øvelserne udspringer fra kroppens kernemuskulatur, og du vil opleve at få en enorm styrke, bevidsthed og kontrol over din krop.

 

Træningsformen er meget udbredt, og har vundet stort indpas hos både fysio klinikker og fitnesscentre verden over. Denne helt unikke måde at træne kroppen på har vist sig at være enormt effektiv i arbejdet med bl.a. rygsmerter, men også til at forebygge skader og forbedre præstation hos sportsudøvere. Med andre ord, kan du bruge reformer træning til at få det bedre, uanset hvad dit udgangspunkt er.

Lyder det for godt til at være sandt? Vi opfordrer til, at du booker en introtime, og mærker effekten! Hvis du efter første gang er overbevist, giver vi dig 10% i rabat på et forløb med 10 privat sessioner.

Vi er stolte over endeligt at kunne tilbyde denne træningsform til vores medlemmer og patienter, og vi ser frem til at tage jer på en ny og spændende træningsrejse.

 

Reformertræning tilbydes indtil videre kun som 1:1 privat træning, med en af vores uddannede instruktører.
Book en introtime eller et forløb herunder.

 

Forløb med 10 sessioner af 60 min: 5.995,-


“Jeg har døjet med knæsmerter i mange år, og har ikke rigtig kunne finde en træningsform der gav det sidste ryk opad. Efter at have prøvet Reformer træning bare én gang, kunne jeg mærke en forskel under min løbetur dagen efter. Det var som om at kombinationen af styrke og smidighedstræning gjorde noget helt særligt for min krop”
- Jens Milo, 50 år


“Jeg kunne mærke hver en muskelfiber i min krop dagen efter, og var ikke et sekund i tvivl om at jeg havde fået fat i noget jeg ikke har trænet før. Jeg gik fra træningen med en følelse af at være brugt, men på en anden måde en ved normal styrketræning. En følelse af velvære” 
- Mona Refer, 72 år


 


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød