Specialhold

RoyalRun opvarming med FysioDanmark Hilleroed

Den sande sundhed

holdet starter op når vi igen åbner i fitness afdelingen.

 

8 uger, simpelt – effektivt - intelligent 

I FysioDanmark Hillerød tilbyder vi et eksklusivt trænings- og sundhedsforløb med faglighed og fakta som kompasretning. Forløbet er ikke et almindeligt træningsforløb eller bootcamp, men snarere en fysisk og mental rejse, hvor formålet er at give dig en bevidsthedsgørelse af, hvor lidt der i virkeligheden skal til for at holde dig sund og rask, hele livet.  

Forløbet strækker sig over 8 uger, og starter og slutter med en dybdegående sundhedsscreening. Screeningen giver dig et solidt fagligt funderet udgangspunkt for, hvor du står på sundhedsskalaen lige nu, og fungerer samtidig som mål for, hvor langt du har rykket dig mod en sundere version af dig selv efter forløbet. Du får ét simpelt kostråd/princip at gå ud fra, og skal herudover blot følge 2 timers træning om ugen.  

Træningen består af korte cardiointervaller på vores intelligente eTenzor cykler i kombination med styrkeøvelser på gulvet med håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. Træningen bliver tilrettelagt ud fra dine testresultater, og du får sideløbende personlig guidence undervejs for at sikre, at du føler dig tryg og samtidig udvikler dig. Du får altså en følelse af at blive udfordret uanset, om du er utrænet eller supermotionist.  

Forløbet afsluttes med selvsamme sundhedsscreening og en grundig gennemgang af dine resultater, så du står med en forståelse og fornyet bevidsthed om, hvor simpelt det i virkeligheden er at holde sig sund og rask. 

Forløbet henvender sig til supermotionisten og begynderen, og du kan deltage uanset dine ambitioner eller din fysiske form. Konceptet er udviklet af sundhedsprofessionelle og varetages udelukkende af fysioterapeuter, og du er derfor i trygge hænder hele vejen. 

Den Sande Sundhed

Fysioterapeut og personlig træner Tore Andersen tager dig på en gennemgang af forløbet, så du kan se, hvad der venter dig.

Test før træning

Tore viser dig her hvordan det kommer til at foregå med iltmasken og hvad han bruger resultetet til.

Træningsforløbet

Tore hjælper dig gennem et træningsforløb, hvor øvelserne er tilpasset dig og din ydeevne. 
Du BLIVER presset, men ikke mere end du kan klare.

Indhold 

  • 8 ugers kvalitetstræning på et lukket hold (2 x træning om ugen) 
  • Måling af din maksimale iltoptagelse (VO2max test/konditest) 
  • Avanceret InBody måling der afdækker din kropssammensætning, herunder bl.a. din fedt% og muskelmasse.  
  • Måling af blodtryk samt blodværdier for blodsukker, kolesterol samt triglycerider (dette foregår med et lille prik i fingeren) 
  • Online sparring, tips og tricks i en lukket Facebookgruppe 

TILMELD dig holdet her 

 

Datoer og tidspunkter 
OBS: inden opstart skal du selv booke tid til test i receptionen.
Det kan du gøre på tlf.: 4826 8013

Træning:
Tirsdag og fredag
kl. 7-8

Start test:
Mandag d. 25. januar
kl. 7:00-16:00
(45 min/pr. deltager)

 

Se holdplanen 

 

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød