Specialhold

RoyalRun opvarming med FysioDanmark Hilleroed

Den sande sundhed

8 uger, simpelt – effektivt - intelligent 

I FysioDanmark Hillerød tilbyder vi et eksklusivt træning-og sundhedsforløb, med faglighed og fakta som kompasretning. Forløbet er ikke et almindeligt træningsforløb eller bootcamp, men snarere en fysisk og mental rejse, hvor formålet er at give dig en bevidsthedsgørelse af, hvor lidt der i virkeligheden skal til for at holde dig sund og rask, hele livet.  

Forløbet strækker sig over 8 uger, og starter og slutter med en dybdegående sundhedsscreening. Screeningen giver dig et solidt fagligt funderet udgangspunkt for, hvor du står på sundhedsskalaen lige nu, og fungerer samtidig som mål for, hvor langt du har rykket dig mod en sundere version af dig selv efter forløbet. Du får nogle simple kostråd og principper at gå ud fra, og skal herudover blot følge 2 timers træning om ugen.  

Træningen består af korte cardio intervaller på vores intelligente eTenzor bikes i kombination med styrkeøvelser på gulvet med håndvægte, kettlebells og kropsvægt. Træningen bliver tilrettelagt ud fra dine testresultater, og du får sideløbende personlig guidence undervejs for at sikre at du føler dig tryg og samtidig udvikler dig. Du får altså en følelse af at blive udfordret, uanset om du er utrænet eller supermotionist.  

Forløbet afsluttes med selvsamme sundhedsscreening og en grundig gennemgang af dine resultater, så du står med en forståelse og fornyet bevidsthed om, hvor simpelt det i virkeligheden er at holde sig sund og rask. 

Forløbet henvender sig til supermotionisten og begynderen, og du kan deltage uanset dine ambitioner eller din fysiske form. Konceptet er udviklet af sundhedsprofessionelle og varetages udelukkende af fysioterapeuter, og du er derfor i trygge hænder hele vejen. 

Den Sande Sundhed

Fysioterapeut og personlig træner Tore Andersen tager dig på en gennemgang af forløbet så du kan se hvad der venter dig.

Indhold 

  • 8 ugers kvalitetstræning på et lukket hold. (2 x træning om ugen) 
  • Måling af din maksimale iltoptagelse (VO2max test/konditest) 
  • Avanceret InBody måling der afdækker din kropssammensætning, herunder bl.a. din fedt% og muskelmasse.  
  • Måling af blodtryk samt blodværdier for blodsukker, kolesterol samt triglycerider. (Dette foregår med et lille prik i fingeren) 
  • Online sparring, tips og tricks i en lukket Facebook gruppe 

TILMELD dig holdet her 

 

Datoer og tidspunkter 
Inden opstart vil din træner og fysioterapeut Tore kontakte dig ang. tidspunkter til test.

Træning:
Tirsdag og fredag
kl.07-08 i uge 43-50 2020
(sidste træning er torsdag d.10/12-20) 

Test 1:
Mandag d.19/10 
kl. 07.00-16.00 
(45 min/pr. deltager)

Test 2:
Fredag d.11/12
kl. 07.00-16.00 
(45 min./pr. deltager)

Se holdplanen fra uge 43 

 

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød