39200682 10216444635005798 6701902475173036032 o

Holdet for STORE erhvervsledere

Det er fedt at være erhvervsleder

Er du en af dem, som så mange andre, der har ”glemt” at holde kroppen ved lige, og som godt kan se at der snart skal ske noget.

Har du et lidt for ”fedt” liv? Og hvornår har du sidst kigget dig i spejlet, uden at suge maven ind?

- Ja, så er du en ”rigtig” erhvervsleder, en af dem som lever et travlt og usundt liv, og får ikke prioteret dig selv. 

FysioDanmark Hillerød starter et hold op, for erhvervsledere (både mænd og kvinder) der skal tabe sig og komme i den form som de ikke har været i mange år. Et hold hvor du begynder at tager ansvar for dit eget liv på en sund måde. 

Holdet forløber sig over 3 mdr., hvor kost, motivation, fællesskab og træning vil være i fokus.

  • Malik Skifte-Wassini, personlig træner og instruktør, vil stå for holdtræningen, hver tirsdag og torsdag kl. 7.00 - 8.00 
  • Anne Clough-Larsen, kostvejleder og slankekonsulent, vil stå for at sammensætte den helt rigtige kostplan til dig og løbende komme med inspiration på den lukkede FB-gruppe.
  • Lars/Thomas/Julie står alle klar til at hjælpe dig igennem 3 x sundhedsprofiler, hvor du bliver testet for alle de vigtigste sundhedsfaktorer (kolesterol, blodtryk, blodsukker, konditest, fedt%, BMI og livvidde).
  • Der vil blive lagt træningsprogrammer til træning i maskiner, til den enkelte deltager.
  • På træningsdagene, vil der blive serveret sund morgenmad fra FrederiksborgCentrets køkken, som vi nyder sammen inden arbejdsdagen kalder.
  • Det bliver et hold uden alt for meget ”pis” og overspringshandlinger.

Holdet starter tirsdag d. 5. januar kl. 6.15, hvor vi starter med at lave sundhedsprofiler (mød fastende) og derefter vil der være træning med Malik kl. 7.00 - 8.00 og til sidst mødes vi alle til morgenmad og kort gennemgang af forløbet, i cafeen i FrederiksborgCentret. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et intensivt, effektivt og ”fedt” forløb med de STORE erhvervsledere.

Tilmeld dig holdet HER


Telefon
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød