hftc testcenter

I vores testcenter sikrer vi dig maksimal udbytte af din træning, hvad enten det er inden for golf, løb eller kondition.

Gennem vores TPI screening for golfspillere, løbestilanalyser og VO2 max test analyserer vi dine nuværende træningsbetingelser, så spillet, løbestil og energiforbrug altid er i top.

Vi analyserer din løbestil og kommer med gode råd om valg af løbesko og kan på stedet lave indlægssåler, som retter foden på plads. Samtidig hjælper vi dig på rette vej op til en større fysisk udfordring.

 

VO2 max test - Iltoptagelse

Konditionstest med vejledning

Varighed: 55 minutter.
Pris: 750 kr.

Målgruppe
Vores konditionstest er for dig, der vil have et indblik i din aktuelle kondition, og især for dig, som ønsker at forbedre dine præstationer eller har et mål om at træne dig op til en specifik begivenhed. I denne test er det din kondition og din fysik lige nu, der er i fokus. Testen udføres med præcist testudstyr.

Indhold
Du får målt din iltoptagelse og udregnet dit kondital. Der er to måder, du kan vælge at blive testet på – enten via en max test (her presses du til dit yderste) eller via en submax test (som er for dig, der ikke kan eller ønsker at udføre en max test, men stadig ønsker en måling af din kondition).

På baggrund af dine testresultater vil vi give dig råd og vejledning i, hvordan du kan forbedre din kondition og nå dine træningsmål. Du kan løbende tage nye konditionstests, så du kan følge din udvikling.

Medbring
Cykelsko og tøj, hvis du ønsker at blive testet på cykel, eller løbesko og tøj, hvis du vil have, at testen skal ske på løbebånd.

Mere information

Ring til os på 4826 8013 for at bestille tid til din VO2 max test.

Hvis du vil vide mere om testen, så skriv til  fysioterapeut Diego Mortensen på

 

TRÆNINGSCENTER

4826 8013
Hold Oversigt
Hold Booking
Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
7.00 til 19.00 


Fredag
7.00 til 16.00 


Helligdage
8.00 – 16.00

 

Mere information om vores træningscenter


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød