hftc testcenter

I vores testcenter sikrer vi dig maksimal udbytte af din træning, hvad enten det er inden for golf, løb eller kondition.

Gennem vores TPI screening for golfspillere, løbestilanalyser og VO2 test analyserer vi din nuværende træningsbetingelser, så spillet, løbestil og energiforbrug altid er i top.

Vi analyserer din løbestil og kommer med gode råd om valg af løbesko og kan på stedet lave indlægssåler, som retter foden på plads. Samtidig hjælper vi dig på rette vej op til en større fysisk udfordring.

 

VO2 Max Test - Iltoptagelse

Konditionstest med vejledning

Varighed: 55 minutter.
Pris: 750 kr.

Målgruppe
Vores konditionstest er for dig, der vil have et indblik i din aktuelle kondition, og især for dig, som ønsker at forbedre dine præstationer eller har et mål om at træne dig op til en specifik begivenhed. I denne test er det din kondition og din fysik lige nu, der er i fokus. Testen udføres med præcist testudstyr.

Indhold
Du får målt din iltoptagelse og udregnet dit kondital. Der er to måder, du kan vælge at blive testet på – enten via en max test (her presses du til dit yderste), eller via en submax test (der er for dig, der ikke kan eller ønsker at udføre en max test, men stadig ønsker en måling af din kondition).

På baggrund af dine testresultater vil vi give dig råd og vejledning i, hvordan du kan forbedre din kondition og nå dine træningsmål. Du kan løbende tage nye konditionstests, så du kan følge din udvikling.

Medbring
Cykelsko og tøj, hvis du ønsker at blive testet på cykel, eller løbesko og tøj, hvis du vil have, at testen skal ske på løbebånd.

Mere information

Ring til os på 4826 8013 for at bestille tid til din VO2 test.

Hvis du vil vide mere om testen, så skriv til fysioterapeut Diego Mortensen på

 

Spil mere stabilt golf

Ønsker du at blive mere stabil i dit golfspil, eller ønsker du at undgå skader? Så kan vi hjælpe dig med professionel golfscreening og individuelt tilrettelagt træning.

Titleist Performance Institute (TPI) Screening

Individuel TPI-screening
295 kr.

Fysisk præstationsundersøgelse, der afdækker din bevægelighed, din balance og din grundstyrke i forhold til helt golfspecifikke krav.
 
Få styr på dine sving
Screeningen er udviklet af Titleist Performance Institute, og den udmunder i et performance index og en rapport, der beskriver dine muligheder eller begrænsninger i forhold til at svinge til bolden.

Screeningen alene vil ofte afsløre, hvilke svingfejl du vil have en tendens til at lave, men den kan med stor fordel suppleres med en decideret svingfejlsanalyse. Ud fra screeningen kan vi afgøre, om dit sving vil kunne forbedres væsentligt med målrettet fysisk træning. Derfor er screeningen er et godt sted at begynde.
 
Undgå smerter
Hvis du oplever smerter ved golfspillet, kan du også bruge screeningen til at finde ud af, hvad årsagen til smerterne er.

Selve screeningen tager 30 min.

Individuelt TPI-træningsprogram
 495 kr.

Med udgangspunkt i screeningen og en eventuel svingfejlsanalyse laver vi et meget specifikt og helt individuelt træningsprogram, som sikrer dig de bedste fysiske muligheder for at få et godt sving.
 
Det vil som regel indeholde både elementer af bevægelighedstræning, balancetræning, målrettet styrketræning og meget specifikke funktionelle svingrelaterede styrkeøvelser, men det afhænger helt af din screening.
 
Programmet løber over 16 uger
Programmet er tilpasset dine ambitioner, den tid, du ønsker at bruge på træningen, og hvilke træningsfaciliteter du har til rådighed. Der er selvfølgelig mulighed for at træne i vores træningscenter og endda på rendyrkede golf-hold, men træningen kan også tilpasses, så du med få redskaber kan træne derhjemme.

Mere information
Bestil din TPI-screening og dit TPI-træningsprogram hos:

Mette Fugl eller telefon 4826 8013

– så er du allerede på vej til at blive en mere stabil golfspiller.

TRÆNINGSCENTER

  4826 8013
  Hold Oversigt
  Hold Booking
  Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
6.00 til 22.00 


Fredag
6.00 til 20.00 


Lørdag
7.00 til 17.00 


Søndag
8.00 til 18.00

Helligdage:
8.00 – 16.00

 

Mere information om vores træningscenter


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød