hftc regler

Moderne træningscenter med professionel vejledning

I vores træningscenter kan du bruge de bedste maskiner inden for styrketræning og kredsløb. Samtidigt er det vigtigt, at du føler dig i trygge rammer, og derfor har vi altid personale til stede. Når du er her første gang, vil vi præsentere dig for de forskellige maskiner og hold, men du er altid velkommen til at aftale en programlægning, hvor du lærer at udføre øvelserne korrekt.

Træning for alle

Træningscenteret er for alle. Både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut, og andre, der bare har lyst til at røre sig – det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne.

Åbningstider

Vores åbningstider i træningscentret er:
Mandag til torsdag: kl. 6.00-22.00
Fredag: kl. 6.00-20.00
Lørdag: kl. 7.00-17.00
Søndag: kl. 8.00-18.00

Mere information

Har du lyst til at vide mere om centret, er du altid velkommen til at kontakte os på 4826 8013
 eller komme forbi og se vores flotte lokaler.

Vilkår

 • Dit medlemsarmbånd er personligt.
 • Al træning foregår på eget ansvar. FDHI kan ikke drages til ansvar for eventuelle personskader i eller uden for træningslokalet.
 • Oprydning og fornuftig brug af udstyr er en betingelse for brug af træningslokalet.
 • Harpiks og andet klæbestof må ikke benyttes i FDHI.
 • Værdigenstande medbringes på eget ansvar både i omklædningsrum og andre steder i centeret.
 • Dit medlemsarmbånd skal altid medbringes ved træning, og du skal registrere dig på en af ankomstskærmene ved indgangen inden træning.
 • Al træning i centeret skal foregå omklædt og med indendørs fodtøj med skridsikker sål. Træning med cowboybukser er ikke tilladt.
 • Medlemmet skal følge vores almindelige husregler, såsom reglerne for brug af mobiltelefon i centeret. Disse regler sendes ved indmeldelse og hænger som opslag i centeret.
 • Misbrug af medlemskab og uacceptabel opførsel, herunder salg og brug af præstationsfremmende stoffer eller begrundet mistanke herom, medfører bortvisning uden refundering af medlemskabets pris.

Betingelser for medlemmer under 18 år

 • Du skal være fyldt 15 år.
 • Du skal have en af dine forældre med, når du opretter dit medlemskab.
 • En af dine forældre skal have betalingsinformationer med og underskrive kontrakten sammen med dig.
 • Der betales for indmeldelsesgebyr og resten af den aktuelle måned ved oprettelsen. Bliver medlemskab med betaling via DIBS oprettet senere den 20. i måneden, skal der betales for den efterfølgende måned i forbindelse med oprettelsen. (Personen, som skal have et medlemskab, kan derfor ikke nøjes med at have kontonummer med og efterfølgende få kontrakten med hjem til underskrift.)
 • Medlemmet skal følge vores almindelige husregler, såsom reglerne for brug af mobiltelefon i centeret. Disse regler sendes ved indmeldelse og hænger som opslag i centeret.

Tilmelde

 • Tilmelding til vores hold sker på vores hjemmeside under linket "Book holdtræning" eller via app'en (FlexyBox).
 • Her logger du på ved at taste dit brugernavn og adgangskode, som står i din velkomstmail.
 • Du kan maksimalt være booket på 10 hold én måned frem i tiden.

Fremmøde

Du skal fremmøde dig på ankomstskærmene ved indgangen senest 10 min. før holdstart, da din plads ellers vil gå til én på ventelisten.

Venteliste

Hvis du er på venteliste og dermed har vist interesse for at komme på et hold:

Er der under 2 timer til holdtræningen begynder, kan du på hjemmesiden under online booking eller via app'en tjekke, om du er kommet på.

Er du stadig på ventelisten, betyder det, at du som udgangspunkt ikke har fået plads på holdet. Du kan da vælge ikke at dukke op, og det får du ingen bøde for. Du kan også tage chancen og møde op i centeret – ofte er der andre på holdet, der ikke møder op, så der vil være en ledig plads til dig.

Husk at melde dig som fremmødt minimum 10 min, før holdstart. Du vil kunne se på computeren, at du er på ventelisten. Når der er under 10 minutter til holdstart, kan vi i receptionen fortælle dig, om du er kommet på holdet.

Hvis du efter at have læst dette stadig er i tvivl, så spørg os endelig i receptionen.

Afbud

Korrekt afbud
Hvis du har tilmeldt dig et hold og er forhindret i at komme, er det vigtigt, at du framelder dig holdet senest 2 timer før holdstart, da du ellers får en bøde, fordi du optager pladsen for en anden.

Du kan kun foretage afmeldingen online eller via ankomstskærmene i centeret. Du kan altså ikke afmelde dig holdet ved at ringe eller skrive en mail.

Bøder

Tildeling af bøder
Ved manglende fremmøde eller for sent afmelding af holdreservation bliver kontantmedlemskabet afkortet med 1 dag, og DIBS medlemskabet bliver pålagt 35 kr. ved næste trækning.

Er du på venteliste, er det vigtigt, at du 2 timer inden holdstart tjekker, om du er kommet på holdet. Er du kommet på, men ikke møder til holdstart, vil du blive pålagt en bøde på 35 kr. 

Aflysning

Aflysning af hold fra vores side
Er der mindre end 6 personer på et hold, aflyses det. Hvis der over 3 uger kun er mellem 6 og 10 personer på holdet, vil vi overveje, om holdet skal lukkes eller flyttes til et andet tidspunkt.

TRÆNINGSCENTER

4826 8013
Hold Oversigt
Hold Booking
Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
7.00 til 19.00 


Fredag
7.00 til 16.00 


Helligdage
8.00 – 16.00

 

Mere information om vores træningscenter


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød