Skip to content
null
Fys-Pilates hold

Her fokuserer vi først og fremmest på muskulaturen omkring rygsøjlen. Alle øvelser udføres i et roligt tempo kombineret med en optimal og naturlig vejrtrækning. Vi arbejder med at styrke de svage muskler og udspænde de stramme. Du får trænet hele kroppen samt din balance, koordination og koncentration. Træningen vil lære dig at anvende dine muskler og led korrekt – og giver dig en smidigere og stærkere krop. Du vil opnå en bedre kropsholdning og en større kropsbevidsthed, der vil styrke dig i dine daglige aktiviteter.

fysioterapeutisk-traening-fysiodanmarkhilleroed-2500x1500_7

Smidig og stærk krop

Fys-Pilates hold

Forløb
Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.
Herefter starter man til holdtræning og efter ca. 6 uger re-testes man med de samme test, som før start på holdtræningen. Der vil herefter blive lavet en ny plan og målsætning.

Praktisk information

Deltagere
Alle med inkontinens og/eller nedsynkningsproblemer samt dem der ønsker at forebygge dette, samt alle der gerne vil have en stabil, stærk og smidig krop samt en hensigtsmæssig kropsholdning. Du skal selvstændigt kunne komme op/ned fra gulv.

Forløb
Holdet kører fortløbende og der opstartes nye hold efter behov.

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold, max. 8 pr. hold

Prisen?
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi.
Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej.

Du kan finde priserne for fysioterapeutisk holdtræning i vores prisliste her.

Search