Skip to content
null
GLA:D hofte/knæ

Formålet med holdet er at genvinde normalt funktionsniveau. Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.

fysioterapeutisk-traening-fysiodanmarkhilleroed-2500x1500_1

hofte- og lyskeproblemer

Balancehold

Træningen
På dette hold trænes der målrettet mod de udfordringer man kan møde når man har diagnosen Parkinsons sygdom. Der trænes både styrke, balance, funktionelle øvelser, mobilitet, leg og meget mere, som alt sammen har til formål at gøre hverdagen nemmere og bremse udviklingen af sygdommen. På dette hold skal man kunne komme op og ned fra gulvet og kunne bevæge sig rundt i salen uden gangredskab.

Praktisk information

Deltagere
Alle med hofte- og lyskeproblemer (opereret eller ej). Man skal selvstædigt kunne komme op/ned fra gulv (evt. med støtte til stol).

Forløb
Holdet kører løbende med afgang/tilgang af patienter.

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold, max. 10 pr. hold

Prisen?
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi. Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej.

Du kan finde priserne for fysioterapeutisk holdtræning i vores prisliste her.

Search

11.-21. juli

Royal Stage gør os opmærksom på at der spilles håndboldlandskampe, den 16. og 18. juli 2024 i Royal Stage Arena, med en forventning om 3.000 tilskuere.

Det betyder at udendørsområdet foran Royal Stage bliver inddraget til barer, streetfood og siddepladser, kun for billet indehavere, åbent fra kl. 16 til 23 begge dage.

❗ Området vil være afspærret fra 11. til 21. juli og optager også 12 handicappladser ved arenaen.

❗ Adgangen til sundhedscentret og passage for ambulancer vil være uforstyrret.
Hovedindgangen til Frederiksborg Centeret forbliver åben og der bliver skiltet tydeligt.

🙏 Vi anmoder vores mere adrætte medlemmer i huset om at benytte parkeringspladserne længere væk, så der kan være pladser ledige til de mere svagt gående.

🏃‍♀️🚙 Kom i GOD TID hvis du skal til holdtræning eller har en tid hos en af vores fysioterapeuter. - Vi har jo heldigvis MASSER af parkering, både her, ved det gamle testcenter og ved Levuk.