Skip to content

Altid gratis

PROGRAMLÆGNING

null

Vi sørger for at du kommer godt i gang.

Som medlem i FysioDanmark Hillerød kan du til hver en tid få lagt – og justeret et personligt træningsprogram.
Lær at bruge vores maskiner – og din krop rigtigt så du ikke gør skade på dig selv.

Vi tager udgangspunkt i dine behov og målsætning og så tager vi en lille snak om skader og træningserfaring inden vi går i gang.

På den måde mindsker du skadesrisikoen, bruger tiden mere effektivt og får den variation i træningen der er så vigtig.

Ved indmeldelse bliver du tilbudt en gratis fedt/muskel måling og dén er et rigtig godt udgangspunkt for din første programlægning, så den anbefaler vi at du booker tid til.

Book din programlægning i receptionen, så tager vi os godt af dig.

Træningsmuligheder udover det sædvanlige. Kom selv og se

Vi har mere end 3.000 kvm. med træningsmuligheder. Her finder du alt fra løbebånd og cross trainere til det sidste nye inden for behagelige og effektive træningsmaskiner. Vi har holdsale, en særlig indrettet sal til vores e-Tenzor cykler, lækre omklædningsrum og alt, hvad hjertet ellers kan begære, når du gerne vil være i god form på den sjove og fede måde. Kig forbi og få en guidet tour.

traening12-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

HOLDTRÆNING

Så mange hold, at du bliver helt forpustet

Når du er medlem hos os, har du fri adgang til en bred vifte af hold. Er du til power og høj intensitet med masser af sved på panden, finder du flere forskellige hold, der giver dig det og lidt til. Det er også vores holdning, at det er sundt at træne lattermusklerne, så det kan du faktisk ikke undgå. Er du endnu mere målrettet, har vi selvfølgelig også hold for de seriøse cyklister, triatleter og løbere.

traening_zumba-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

PERSONLIG TRÆNER

Få en træner, der tager din form personligt

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en fysisk rejse, men også en uddannelse i din egen sundhed og træning. Vi lægger vægt på det personlige i personlig træning, og din træner bliver ikke bare en du mødes med hver uge, men din støtte igennem hele forløbet. Du får den rette viden og redskaberne til at forstå, hvordan du på egen hånd, kan fastholde dit niveau eller indfri nye målsætninger efter forløbet. Vi har et alsidigt team af personlige trænere med specialer inden for bl.a. vægttab og coaching, opbygning af muskelmasse, CrossFit samt præstationsoptimering inden for løb og cykling.

traening-personlig-traener-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

SPECIALHOLD

Endnu flere måder at komme i form på

Udover alle vores mange hold, der følger med i dit medlemskab, har vi også masser af hold, som du kan vælge til, hvis du fx gerne vil på et målrettet slankehold, skal træne til et løb eller have pudset formen af til golfbanen. Vi har også specialhold for mødre, triatleter og dem, der gerne vil styrke hjertet.

e-tenzor-cykelhold-fysiodanmark-hilleroed2-2500x1500

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search