Skip to content
null

Graviditetsmassage til den vordende mor

Længes du efter at ligge på maven og bare slappe helt af?
Nyd at ligge på en blød gravidbriks mens vores veluddannede massører tager hånd om dine bækkensmerter, hovedpiner og hævede ben.

FysioDanmark-Hilleroed-gravidmassage-2500x1500

Gravidmassage

Smertelindrende massage til de ømme steder

Hos FysioDanmark Hillerød har vi en meget blød madras til vores massagebriks, der er specielt designet til gravide. Når du først én gang har ligget på en briks med hul til maven (og brysterne) bliver svært ikke at komme efter mere.

Vores veluddannede massører vil tage sig kærligt af dine bækken- og rygsmerter samt ben kramper og hævelser.

Vi tilbyder en afstressende helkropsmassage, hvor der er fokus på den gravide krop og du kan efter aftale fokusere på særlige områder efter dit ønske.

Gravidmassage reducerer stress på led og sener, forbedrer blod- og lymfeomløbet og hjælper dig med at slappe af og kan derfor virke smertelindrende.

Book en tid gravidmassage og forkæl din hårdt arbejdende krop med en times rent velvære.

– Vi passer godt på dig.

Massage og gravidmassage

Massage virker afspændende og afslappende, og er den ideelle måde at forkæle krop og sjæl på i en til tider travl og stressende hverdag. Vi sørger for alt det praktiske som lagner og håndklæder - du skal blot booke tid.
Behandling - uden lægeligt stillet diagnosePris
1 behandling af 25 min. massage299,00
1 behandling af 45 min. gravidmassage399,00
5 behandlinger af 25 min. massage1.365,00
5 behandlinger af 45 min. gravidmassage1.999,00
Search

11.-21. juli

Royal Stage gør os opmærksom på at der spilles håndboldlandskampe, den 16. og 18. juli 2024 i Royal Stage Arena, med en forventning om 3.000 tilskuere.

Det betyder at udendørsområdet foran Royal Stage bliver inddraget til barer, streetfood og siddepladser, kun for billet indehavere, åbent fra kl. 16 til 23 begge dage.

❗ Området vil være afspærret fra 11. til 21. juli og optager også 12 handicappladser ved arenaen.

❗ Adgangen til sundhedscentret og passage for ambulancer vil være uforstyrret.
Hovedindgangen til Frederiksborg Centeret forbliver åben og der bliver skiltet tydeligt.

🙏 Vi anmoder vores mere adrætte medlemmer i huset om at benytte parkeringspladserne længere væk, så der kan være pladser ledige til de mere svagt gående.

🏃‍♀️🚙 Kom i GOD TID hvis du skal til holdtræning eller har en tid hos en af vores fysioterapeuter. - Vi har jo heldigvis MASSER af parkering, både her, ved det gamle testcenter og ved Levuk.