Skip to content
null
Vi tilbyder kiropraktisk behandling af skader og muskelspændinger

Oplever du rygsmerter, hovedpine, iskiassmerter eller lokale smerter i arme, ben, hænder og fødder, så kan vores kiropraktor være løsningen for dig.
Hun kan diagnosticere, forebygge og behandle smerter samt behandle smerte og nedsat funktion i muskel- og skellet systemet. Med kiropraktisk behandling kan du opnå forløsning, afspænding, øget bevægelighed og en bedre livskvalitet.

Kiropraktor

Hvis du oplever muskelspændinger og strålesmerter, kan kiropraktisk behandling være en effektiv løsning for dig.

Vores kiropraktor står klar til at hjælpe dig med at få det bedre. Vi har kort ventetid.

Vi er et sundhedshus, hvor vi tilbyder kiropraktisk og fysioterapeutisk behandling samt gode træningsfaciliteter – både under og efter behandlingsforløbet. Her er vi alle dedikeret til at hjælpe dig med at opnå en smertefri, funktionel og sund livsstil.

Vi har en erfaren kiropraktor i huset, som behandler babyer, børn, voksne og ældre mennesker.  En specialist i undersøgelse og diagnostik samt behandling og forebyggelse af gener i kroppens led, muskler, bindevæv og nervesystemet.

Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og forsikringer og der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark.

Kiropraktisk behandling er en effektiv og sikker måde at lindre smerter og forbedre bevægeligheden. Gennem justeringer og andre teknikker fokuserer vi på at genoprette din krops naturlige position og funktion, hvilket kan lindre smerter, forbedre din bevægelighed og øge din livskvalitet.

Du kan enten booke selv, eller ringe til os og hør om ledige tider på tlf. 48 26 80 13

Både voksne og børn kan få låsninger af leddene og spændinger i musklerne.

Kiropraktisk behandling kan hjælpe med at lindre problemerne ved at justere rygsøjlen og andre led, reducere spændinger i muskler og blødt væv samt genoprette normal funktion og bevægelighed. Ved at adressere årsagerne til låste led og spændinger, ikke blot symptomerne, kan vores kiropraktor hjælpe dig med at opnå langvarig smertelindring og øget mobilitet.

I langt de fleste tilfælde vil der være tale om få behandlinger, der fører til gode resultater.

Sami WagnerKiropraktor fysiodanmark hilleroed

Samira Wagner
– Autoriseret kiropraktor –

Med sine mange års erfaring inden for analyse, udredning og terapi, kan Samira effektivt og skånsomt behandle mange former for smerter.

Kiropraktor

Behandling - kun uden henvisningPris
Forundersøgelse (ca. 45 min.)651,02
Almindelig opfølgende konsultation340,75

Hvad kan vores kiropraktor behandle?

Haandled albue og skudersmerter - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Skulder, albue og hånd
Skulderen er et meget kompliceret led, der giver mange mennesker problemer. Den er modtagelig for skader, både på grund af dens store bevægelsesområde og tager oftest slaget, hvis du falder.

Brystkassesmerter rygsmerter - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Ryg- og brystkassesmerter
Brystkassen er den mest stabile del af rygsøjlen, men mange af vores patienter har smerter der.
Smerterne kan komme fra musklerne, mellem skulderbladene, rygraden eller ribbenene.

baekkensmerter- Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Bækkensmerter
Der er mange årsager til hofteproblemer. Nogle skyldes naturligt slid, mens andre skyldes manglende eller forkert bevægelse, enten i hofteleddet eller i de omkringliggende områder.

diskosprolaps- Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Diskusprolaps
Som regel mener vi ikke, at diskproblemer skal behandles med traditionelle manipulationsteknikker. Men med en blidere behandlingsteknik, kan nogle stadier af diskproblemer behandles.

laendsmerter- Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Lændesmerter
Lænderygproblemer er den mest almindelige årsag til, at folk søger kiropraktisk behandling. Grunden til dette er indlysende; Kiropraktik er en utrolig effektiv måde at behandle forskellige former for lænderygsmerter.

Hovedpine - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

 Hovedpine
Hovedpine eller cephalalgia, er meget almindelig og årsagerne varierer meget. De fleste, der søger pleje for hovedpine, er blevet undersøgt af en læge og selvmedicineret i et stykke tid.

Hofte knae ankelsmerter- Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Hofte, knæ og ankel
Hofteleddet er ligesom skulderleddet kompliceret og meget mobilt. Vi oplever, at nogle af de symptomer, der synes at opstå her, har årsager fra andre led. Vi arbejder på at finde alle forklaringer.

nakkesmerter - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Nakkesmerter
Nakkesmerter er den næst hyppigste årsag til at søge hjælp hos en kiropraktor. I gennemsnit har 23 % af den voksne befolkning oplevet nakkesmerter på et tidspunkt i de sidste to uger.

kaebesmerter - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Kæbeled
(Temporomandibular Joint / TMJ lidelser)

Ubehag i kæbeleddet kan forårsage tænderskæren eller en klikkende kæbe. Du kan mærke smerter i kæben, smerter i ørerne eller hovedpine og det kan alt sammen skyldes problemer i kæbeleddet. Vi diagnosticerer og behandler TMJ-problemerne med skånsom tilpasning.

diskusprolaps - Kiropraktor fysiodanmark hilleroed

Piskesmæld
Akut piskesmæld er let at diagnosticere og behandle. Skadens opståen er frisk i hukommelsen og dens virkninger på kroppen har endnu ikke haft en chance for at sætte sit præg på længere sigt. Ved kronisk piskesmæld er det lykkedes for de langvarige problemer i rygsøjlen at forårsage tilpasninger i nervesystemet, som forårsager konstante flodbølger af signaler til hjernen fra de beskadigede led (konstante smertesignaler). Her er opgaven væsentligt sværere og mere tidskrævende.

Låste led, spændinger og funktionsforstyrrelser kan opstå ved længere tids fejlbelastning eller ved en pludselig forkert eller uheldig bevægelse.

Der kan opstå en ubalance i kroppen på grund af flere faktorer:

  • Dårlig kropsholdning?
Efter langvarige siddestillinger eller gentagne bevægelser i en uhensigtsmæssig position, der har ført til muskelspændinger og låste led, især i ryggen, nakken og skuldrene, kan du få ryggen på ret køl igen med en kiropraktor.
daarlig kropsholdning- kiropraktor
  • Overanstrengelse?
Din kiropraktor kan afhjælpe en overbelastning af muskler og led fra tunge løft, gentagne bevægelser eller intens træning, der har forårsaget spændinger og låste led.
overanstrengelse- kiropraktor
  • Gener efter uheld eller skade?
Tidligere skader, såsom forstuvninger, forskydninger eller brud, kan føre til længerevarende smerter. Din kiropraktor kan med manuel behandling komme i dybden og få behandlet og løsnet kronisk spænding og nedsat bevægelighed i området omkring det skadede led.
skavanker i nakke og ryg efter en skade- kiropraktor
  • Stress?
Når massage og øvelser ikke forløser godt nok, kan det blive nødvendigt med en kiropraktisk behandling af stresssymptomer som muskelspændinger og låste led, især i områder som nakken, skuldrene og kæben.
stress- kiropraktor
  • Nedsat ledmobilitet?
Slidgigt, degenerative sygdomme eller andre tilstande, der påvirker ledmobilitet og funktion, kan føre til låste led og spændinger. Her kan din kiropraktor komme i dybden med sin manuelle behandling og sørge for, at følgesymptomer, som spændinger og låsning, ikke gør din hverdag sværere.
nedsat ledmobillitet- kiropraktor
  • Nerveirritation?
Nerveirritation eller kompression, typisk som følge af en dårlig justering eller en fremspringende diskus, kan forårsage smerte, muskelspændinger og begrænset bevægelse i det påvirkede område. Kiropraktisk behandling kan hjælpe med at lindre disse problemer ved at justere rygsøjlen og andre led, reducere spændinger i muskler og blødt væv samt genoprette normal funktion og bevægelighed.
Nerveirritation - kiropraktor

Kiropraktik er en meget effektiv, sikker og skånsom behandlingsform af funktionsnedsættelse og gener.

Search