Nu kan du træne på tværs af Danmark

Som medlem af FysioDanmark Hillerød, Lyngby eller Hørsholm kan du nu træne i mere end 50 andre træningscentre landet over.

Hos FysioDanmark Hillerød, Lyngby og Hørsholm er det vores mål altid at kunne hjælpe dig med at holde dig igang, lige meget hvor du er. Derfor er vi stolte over at præsentere TrainLikeHome fra TrainAway som en fast del af dit medlemskab. – Altså helt gratis for dig.

FlexyBox

Nu giver dit medlemsskabe hos FysioDanmark Hillerød, Lyngby og Hørsholm dig adgang til at træne gratis i andre fitness centre rundt omkring i Danmark.

Så lige meget om du er på Sjælland, Fyn eller Jylland, har du altid et træningscenter ved hånden, så du kan holde din træningslyst ved lige, også når du er på ferie.


 Opret en profil hos Train Away
- via din FysioDanmark App.

Trainaway app kort square

Du kan allerede nu finde adgang til TrainAway direkte i din FysioDanmark app og det er nemt at komme i gang.Alt du skal gøre er at oprette en bruger på TrainAway’s platform første gang du vil finde et andet fitnesscenter
– herfra er det let at finde et center tæt på din nuværende eller kommende lokation og booke en træning.

App Store Google Play   


 

 traening gruppe

Lige nu er der over 50 centre i Danmark og over 1500 globalt, som du kan træne i gratis.

Vi er glade for at kunne præsentere denne mulighed for dig som medlem og håber du vil tage godt imod det. Spørg endelig mere ind til muligheden i receptionen eller skriv til os for at høre mere.

Din fordel gennem TrainLikeHome gælder også udenfor landets grænser, så når det engang er tid til at rejse igen, giver vi dig nu muligheden for at holde formen ved lige som du gør herhjemme. Helt gratis.

TRÆNINGSCENTER

4826 8013
Hold Oversigt
Hold Booking
Indmeldelse

TELEFONTID

Telefontiden følger centerets åbningstider, som er:

Mandag til torsdag
7.00 til 19.00 


Fredag
7.00 til 16.00 


Helligdage
8.00 – 16.00

 


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød