fysiodanmark hillerod omos

Handelsbetingelser for køb af medlemskab.

I FysioDanmark modtages Dankort, Visa Dankort, MobilePay og eDankort.

§1 Medlemskab

Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan FysioDanmark forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til FysioDanmark.

§2 Medlemsbetingelser

FysioDanmark kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive udsendt via nyhedsbrev.

§3 Varighed/Medlemskab

Et løbende medlemskab fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4.

Et kontantmedlemskab kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den periode udløber, som der er betalt for. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

§4 Opsigelse

Kontant medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode.

Opsigelsesfrist for løbende medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til FysioDanmark.

§5 Prisændringer

FysioDanmark forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Priserne kan reguleres 1 gang årligt pr. 1. januar, med nettoprisindekset for året før, dog minimum 3 %. Sådanne vil blive informeret via nyhedsbrev, som du kan modtage på e-mail.

§6 Ledige pladser

FysioDanmark kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter "først til mølle" princippet.

§7 Afbud

I tilfælde af afbud til holdtræning, skal dette foretages via booking senest 2 timer før holdstart.

Afbud til ene-lektioner skal meldes senest dagen før kl. 12 via telefon. Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få den afmeldte lektion godtgjort.

§8 Værdigenstande

Vi anbefaler, at du opbevarer værdigenstande og andre genstande af værdi i aflåste skabe i omklædningsrummene, og FysioDanmark frasiger sig ansvaret for tab i tilfælde af tyveri af/og eller skade på medlemmers og gæsters værdigenstande.

§9 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af FysioDanmark er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. FysioDanmark tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§10 Bero

Medlemskabet kan til enhver tid sættes i bero – det koster kr. 145,- af sætte sit medlemskab i bero.

I kampagneperioder er det ikke muligt at sætte medlemskabet i bero.

§11 Hold udbud

FysioDanmark har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.

§12 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§13 Kriterier for abonnementstræk

Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, og skal kunne lave transaktioner via Internettet.

§14 Opdatering af kortdata

Kortdata kan opdateres ved at logge ind på sin medlemsprofil. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan FysioDanmark uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

§15 Ansigtsgenkendelse

I FysioDanmark Hillerød bruger vi Justface Fitness og biometrisk scan, som adgangskontrol.

Ved indmeldelse i FysioDanmark Hillerød giver du samtykke til, at vi må bruge dit medlemsbillede til biometrisk scan.

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, skal du kontakte FysioDanmark Hillerød for at finde alternative måder at tjekke ind på.

Ved spørgsmål kan du finde yderligere informationer på www.justface-fitness.com eller kontakte Justface Fitness direkte på tlf.: 7674 1260 /


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød