I 2006 startede Thomas Höfelsauer og Lars Bryde Lind Hillerød fysioterapi og træningscenter

I 1999 bliver to mænd ved navn Thomas Höfelsauer og Lars Bryde Lind uddannede som fysioterapeuter. I rygsækken har de viden om krop og bevægelse, behandlinger og forebyggelse af led- og muskelskader. Begge har en drøm om at lære andre, at behandling aldrig må være passivt. De vil hjælpe mennesker til at være aktive og få en god holdning. ”Træning med holdning,” siger Thomas. ”Hvis du vil behandles ordentligt,” svarer Lars. Derefter går de hver deres vej ud i spændende arbejdsliv.

Thomas starter en virksomhed med en klinik, der fokuserer på ergonomi og vejledning til erhvervslivet. Lars bliver ansat hos en fysioterapeut. Begge arbejder de stadig med målsætningen om at lære andre at tage hånd om kroppen.

Et venligt ansigt glemmer man aldrig
I 2006 er Lars og Thomas klar til at mødes igen for at leve deres drøm ud i et fælles fysioterapi- og træningscenter. De vil vise verden, eller i hvert fald Nordsjælland, at træning med holdning betyder at have omsorg for sig selv ved at få løst problemer som skader eller sygdom i kroppen og ved at forebygge det. Men de vil ikke bare masseproducere træningsmaskiner til at pumpe jern. De tænker helhed – sundhed og en stærk krop bliver skabt gennem både fysisk og psykisk træning, vejledning i kostvaner og eget ansvar.

Fra hjælp til selvhjulpen
FDHI er Lars og Thomas’ platform for at give patienter viden om, hvordan man bedst kommer fra at skulle have hjælp til at kunne hjælpe sig selv. Med fokus på både fysioterapi og fitness kan patienterne både få behandling og genoptræning samme sted og blive vejledt i træning for at slippe for skavanker.

Den anden vej ind i fysioterapien er også mulig – skader kan lige så vel opstå i et træningscenter, og gør skulderen ondt, eller driller knæet, så er fysioterapeuterne kun få skridt væk.

Også på arbejdspladsen kan man få ondt i ryggen eller spændingshovedpine, og Thomas’ mangeårige erfaring med ergonomi gør, at han kan komme på besøg på arbejdspladsen og med det samme rette skrivebordet ind, fjerne unødvendigt rod eller på andre måder gøre det meget nemmere og behageligere at komme gennem arbejdsdagen.

Klik her for at gå på opdagelse

Vi ses, hvis du vil behandles ordentligt.


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød