fysiodanmark hillerod nyt

FysioDanmark er et frivilligt kædesamarbejde imellem 62 af landets førende fysioterapi-klinikker der leverer ydelser af højeste kvalitet indenfor sundhedsfremme, træning og behandling. Vi har i Hillerød været en del af dette kædesamarbejde siden 2014, og er stolte af at være med.

Klinikkerne tager nu et skridt ind i fremtiden og får fælles navn og logo. Tiden er løbet fra enkeltstående fysioterapi klinikker, der kun henvender sig til en smal målgruppe i et afgrænset geografisk område. Efterspørgslen efter ensartede fysioterapeutiske ydelser af højeste kvalitet fra forsikrings- og pensionsselskaber mfl. er stigende. Med de 62 klinikker med ca. 700 fysioterapeuter jævnt fordelt ud over danmarkskortet, er FysioDanmark landets største kæde på fysioterapi markedet. Vi indgår samarbejdsaftaler med bla. virksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner og patientforeninger.

Vi vil gerne være rustet til fremtidens udfordringer indenfor fysioterapi, træning og sund livsstil
På kædeniveau vil fysioDanmark klinikkerne udvikle og tilbyde forskellige produkter og projekter på tværs af klinikkerne, ligesom vi igennem efteruddannelse og vidensdeling løfter og sikrer kvaliteten på tværs. Denne udvikling vil vi på klinikken i Hillerød være en del af, så vi også i fremtiden kan tilbyde fysioterapi og træning af høj kvalitet på klinikken.

Samtidig fortsætter vi selvfølgelig med kerneydelserne på sygesikringsområdet og det tætte samarbejde med de praktiserende læger som hidtil.

Hos FysioDanmark behandler og træner vi ud fra den bedst tilgængelige viden / evidensbaseret praksis. Igennem efter- og videreuddannelse samt intern sparring på klinikken, samt klinikkerne imellem, sikrer vi at der fortsat leveres fysioterapi af bedste kvalitet.

Så vi har ikke været i tvivl om at dette stærke kæde samarbejde er det helt rette for os. Så glæd til til nye farver, logo og personale i nyt tøj.

Med venlig hilsen

Fysioterapeuter og ejere

Thomas Höfelsauer og Lars Bryde Lind


Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød • Milnersvej 39 • 3400 Hillerød