Kontakt os

FysioDanmark Hillerød samler det bedste fra fitness og fysioterapi under et tag.
Vi vil være dit valg, når det gælder fysioterapi, motion og sundhed.


FysioDanmark Hillerød
Milnersvej 39 • 3400 Hillerød
Cvr 2797 8568

Email

Telefon

4826 8013

Ingen undskyldninger.

Kom igang for 1 krone den første måned.
Uden oprettelsesgebyrer.
| Gælder frem til og med 1. februar 2022 |

SPAR 704,-

Måneden starter fra den dag du vælger at oprette dig.
Du overgår automatisk til almindeligt medlemskab efterfølgende.
Prisen er 1 krone for første måned inkl. oprettelse.

Tilbuddet gælder ikke for eksisterende medlemmer.

Udstyr
Lydsvage maskiner, der er stabile og kan bruges af både dem med veltrænede kroppe og dem med dårlige knæ under genoptræning, er essentielle i FysioDanmark Hillerød. Derfor vil du for eksempel opleve, at maskinerne har ekstra tykt stål, for udstyret skal være lækkert og stabilt
CrossFit
I vores fede CrossFit afdeling finder du alt hvad du skal bruge til at dyrke din krop. Vi har OpenGym, begynder hold, vægtløftning og andre særlige hold. Her er noget for alle niveauer og alle kan være med. Og vigtigst af alt: Vi har uddannede CrossFit instruktører der ved hvad de laver når du bliver introduceret. Vores CrossFit er godkendt som affiliate, det betyder bl.a. at instruktørerne som minimum har et gyldigt CrossFit Level 1 kursusbevis.
Omklædning
Vi har lækre, moderne omklædningsrum med masser af plads, masser af skabe og alt det nødvendige ved spejlene når du gør dig færdig efter træning. Her er altid rent og velholdt med en hyggelig og rolig atmosfære.
Hyggeligt loungeområde
I vores lille loungesofa arrangement kan du mødes, med din træningsmakker, vente på en fysioterapeut, tage en slapper efter træning eller bare nyde en kop kaffe. Her er god plads.
Dejlig sauna
I omklædningsrummet finder du en dejlig stor sauna med velholdte træsæde og behageligt lys. Her afholder vi løbende saunagus, hvor du får en unik sauna oplevelse, med en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. Er du frisk kan du få den fulde oplevelse ved vekselvarme under vores iskolde vandspand.
Frivægtsrummet
I vores frivægtsrum ”BURET” bruger vi kroppen som løftestang stedet for maskiner. Her er kettlebells, TRX-bånd, håndvægte, løftestænger og andre redskaber. I stedet for at træne specifikke muskler træner du nemlig funktionelle bevægelser, så hele din krop bliver velfungerende.
Cykelsal med e-tenzor cykler
eTenzor-cyklen betegnes som et kvantespring inden for fitnesscykler. Den har en fantastisk siddekomfort og konstruktionen af styr og saddelstang sikrer korrekt ergonomi. Ydermere giver det elektroniske display konstant feedback på din præstation. Vi har 32 cykler, der venter på dig, og alle vores instruktører er specialuddannede af Chris MacDonald.
Udspændingsrum
Her kan du lave udstrækning, afspændingsøvelser, dyrke yoga, eller lave andre former for roligere træning. Vi har ripper, vægte, elastikker og bolde klar til dig og masser af spejle så du kan holde øje med din teknik.
Holdtræning
Vi huser 3 store holdsale samt en cykelsal der leverer en bred vifte af hold, som alle kan tilmelde sig. Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning, så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig. Tilmeld dig cykel- og løbehold, yoga, pilates, GLA:D, Cardio, TRX-træning, før- og efterfødselshold, puls og styrke, seniortræning og meget mere. Vi tilbyder også fitnessrejser, cykelrejser og særlige forløb.

PERSONLIG TRÆNER

Nogle gange skal der lidt mere til. Nogle gange kræver træningen lidt ekstra hjælp og motivation.
En personlig støtte, der ved, hvad det handler om og både kan hjælpe og presse, på de rigtige tidspunkt.
Vi kan kun anbefale en personlig træner. Vi har de bedste af slagsen, som tager din form meget personligt og vil gå igennem ild og vand for, at du når dine mål. Det er hårdt på den sjove måde. Og sjovt på den hårde måde.
Og der er aldrig nogle, der har fortrudt et forløb med en af vores personlige trænere.
...Tværtimod kan man godt blive lidt afhængig.

Du er i fokus
Vi gør tingene på vores helt egen måde. Vores top-uddannede instruktører ved, hvem du er og hjælper dig med din træning - i lækre, afslappede og fredelige omgivelser.
Professionelle fysioterapeuter
Du har altid med en professionel fysioterapeut lige ved hånden og vi er først tilfredse, når du går hjem igen lidt sundere, lidt stærkere og meget gladere, end da du kom.
Prøv selv
Du får mere for pengene her, hvor du altid får personlig betjening og veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning. -Det er træning med holdning.

FysioDanmark Hillerød
- Hvis du gerne vil træne med andre voksne

Savner du et fitnesscenter med veluddannet personale, voksne mennesker og en både hyggelig, rolig atmosfære?

Åbningstider

Mandag til torsdag
6.00 til 22.00

Fredag
6.00 til 20.00

Lørdag
7.00 til 17.00

Søndag

8.00 til 18.00

LÆS MERE

Rundvisning

Hver dag kan du få en guidet rundvisning hos os, for vi vil så gerne møde dig og vise, hvordan vores forskellige lokaler bobler af liv og samtidig gør dig afslappet og veltilpas.

LÆS MERE

Handicapforhold

Handicapparkering uden for hovedindgangen til FrederiksborgCentret. Vores klinik ligger i stueetagen og har brede gange og store lukkede behandlingsrum samt handicaptoilet.

LÆS MERE

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød
FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød