Kontakt os

FysioDanmark Hillerød samler det bedste fra fitness og fysioterapi under et tag.
Vi vil være dit valg, når det gælder fysioterapi, motion og sundhed.


FysioDanmark Hillerød
Milnersvej 39 • 3400 Hillerød
Cvr 2797 8568

Email

Telefon

4826 8013

Hvis du gerne vil træne med andre voksne

Savner du et fitnesscenter med veluddannet personale, voksne mennesker og en både hyggelig, rolig atmosfære? – Så kig ind til FysioDanmark i Hillerød.

Du er i fokus
Vi gør tingene på vores helt egen måde. Vores top-uddannede instruktører ved, hvem du er og hjælper dig med din træning - i lækre, afslappede og fredelige omgivelser.
Professionelle fysioterapeuter
Du har altid med en professionel fysioterapeut lige ved hånden og vi er først tilfredse, når du går hjem igen lidt sundere, lidt stærkere og meget gladere, end da du kom.
Prøv selv
Du får mere for pengene her, hvor du altid får personlig betjening og veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning. -Det er træning med holdning.

Åbningstider

Mandag til torsdag
6.00 til 22.00

Fredag
6.00 til 20.00

Lørdag
7.00 til 17.00

Søndag

8.00 til 18.00

LÆS MERE

Rundvisning

Hver dag kan du få en guidet rundvisning hos os, for vi vil så gerne møde dig og vise, hvordan vores forskellige lokaler bobler af liv og samtidig gør dig afslappet og veltilpas.

LÆS MERE

Handicapforhold

Handicapparkering uden for hovedindgangen til FrederiksborgCentret. Vores klinik ligger i stueetagen og har brede gange og store lukkede behandlingsrum samt handicaptoilet.

LÆS MERE

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Hillerød
FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød