Skip to content
null
Osteoporose-hold

Formålet med holdet er at opnå en sund, stærk og velfungerende ryg, som du kan kontrollere i dagligdagens aktiviteter. Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.

fysioterapeutisk-traening-fysiodanmark-hilleroed-Osteoporose-hold-2500x1500

Alle med konstateret Osteopeni

Osteoporose-hold

Formålet med holdet er at opnå en sund, stærk og velfungerende ryg, som du kan kontrollere i dagligdagens aktiviteter.

Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.

Træningen
Holdet er bygget op omkring fælles opvarmning, som går over i mere krævende stabiliserende og styrkende øvelser. Forskellige redskaber indgår i træningen.

Funktionsniveauet er middel. Der vil altid blive taget udgangspunkt i den enkeltes funktionsniveau.

Vi fokuserer på vægtbærende motion i form af gang, jogging og balancetræning for at vedligeholde knoglerne. Derudover styrkes muskler og der trænes balance for at undgå fald, og dermed risiko for sammenfald.

Praktisk information

Deltagere
Alle med konstateret Osteopeni. Osteoporose med eller uden sammenfald. Alle skal kunne komme op og ned fra gulv på egen hånd. Har du brug for at forebygge problemer med kroppen eller døjer du allerede med smerter, så er dette hold noget for dig.

Forløb
Holdet kører løbende med afgang/tilgang af patienter.

Antal deltagere
Min. 3 pr. hold, max. 8 pr. hold

Prisen?
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi.
Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej.

Du kan finde priserne for fysioterapeutisk holdtræning i vores prisliste her.

Search