Skip to content
null
Parkinson-hold

Målet med træningen er at bevare eller øge bevægeligheden i kroppen, forbedre balancen siddende og stående, forbedre gangfunktionen, øge muskelstyrken i kroppen og give velvære og socialt samvær med andre ligestillede. Der startes altid med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med fysioterapeuten og bliver undersøgt, dels ved hjælp af spørgeskema og forskellige fysiske test. Herudfra laves der en målsætning med træningen.

fysioterapeutisk-traening-fysiodanmark-hilleroed-Parkinson-hold-2500x1500

Bevare eller øge bevægeligheden i kroppen

Parkinson-hold

Træningen
Der vil blive lagt vægt på gangtræning, faldereflekser, koordinationsøvelser, bevægelighedstræning stående, siddende på bold og liggende på gulv. Der vil også være styrkeøvelser med kroppens egen vægt, håndvægte og elastikker. I slutningen af timen bliver der lavet strækøvelser for hele kroppen både liggende og stående.

Du møder omklædt i tøj, du kan bevæge dig og svede i, samt passende fodtøj til indendørs brug. Det vil være muligt at komme i bad efter endt træning

Praktisk information

Deltagere
Til dig med diagnosticeret Parkinson eller som har nedsat bevægelighed. Du skal selv kunne bevæge dig rundt, men du må gerne benytte hjælpemidler. Du skal selv kunne komme op og ned fra/til gulv eventuelt med en let hjælpende hånd.

Forløb
Der vil løbende være afgang/tilgang af patienter.

Prisen?
Spørg egen læge om mulighed for henvisning til fysioterapi.
Egen læge bestemmer dog suverænt, hvorvidt man er berettiget eller ej.

Du kan finde priserne for fysioterapeutisk holdtræning i vores prisliste her.

Search