Skip to content
null

Vi hjælper dig tilbage til sporten

Har du fået en sportsskade kan skaden behandles og genoptrænes – og det er vi specialister i.

Vi forstår vigtigheden af at komme hurtigt tilbage til din sport og vores team af sportsfysioterapeuter, som har forståelse og kendskab til sportsgrene, vil hurtigt få dig tilbage på samme niveau som før skaden.

#image_title

Ny kunde
Første gang du bestiller tid bedes du ringe til os.

Skal du hurtigt til?
Går du uden om sygesikringen, kan du komme hurtigere til.

Er du allerede kunde?
Book selv via vores online bookingsystem.

Vejen tilbage til sporten

Fysioterapeutisk behandling og træning

Hos FysioDanmark Hillerød har vi stor indsigt i mange forskellige sportsgrene. Vi arbejder målrettet på at tage dig gennem de forskellige faser af genoptræningen, så du sikkert kan vende tilbage til sporten.

Vi håndterer både akutte skader samt langvarige overbelastningsskader og vi tager os kærligt af både elitesportsudøvere og almene motionister, der ønsker en aktiv smertefri hverdag. For os handler det om fokus på din individuelle målsætning.

I forløbet bestræber vi os på at arbejde diagnose orienteret og at vi sammen lægger en plan for dit forløb. På den måde kan du altid føle dig tryg og tage aktiv del i processen.

Du vil sammen med en fra vores sportsfysioterapeut-team komme igennem:

 • Grundig undersøgelse
 • Diagnose
 • Behandlingsplan med en aktiv tilgang

Kontakt os, fortæl os om din skade og vi vil sætte dig sammen med den rigtige fysioterapeut for dig.

VI HAR HELE UDSTYRSPAKKEN

Den rette behandlingsform for dig

Holdet i Sports klinikken har alle en grundlæggende fysioterapeutuddannelse og holder sig løbende opdateret via kurser, foredrag samt gennem nyeste faglitteratur.

Det giver dig mulighed for at få den behandling, der hjælper dig bedst, og der er følgende muligheder:

 • Akupunktur
 • Chokbølge (Shockwave) Radierende og fokuseret
 • K-Laser
 • SuperSole
 • Ultralydsscanning
Ultralydsscanning
fokuseret shockwave

Priser

Sports klinikken

Behandling - kun uden henvisningPris
Udvidet forundersøgelse (ca. 45 min.)650
Almindelig opfølgende konsultation350

Fitness medlemskab

Så længe du er tilknyttet Sports klinikken, tilbyder vi en fordelagtig medlemspris, så du kan benytte vores 3.000 m² store fitnesscenter til at følge op på din genoptræning.

Du sparer 420,-

Hvad er inkluderet i medlemskabet?

 • Programlægning specifikt til dig – ligeså ofte du ønsker (udføres af fysioterapeut studerende)
 • Armbånd som giver adgang til skabe + hukommelse på maskiner
 • Gratis kaffe og The
 • FysioDanmarks App hvor du finder nyheder, events, holdbooking mv.
 • Ved indmeldelse kan du booke tid til en InBody scanning og gennemgang af resultatet.

Ydelser i sportsfysioterapien

Undersøgelser-og-behandling-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Undersøgelser og behandling
Vores undersøgelse fokuserer på en omhyggelig gennemgang af din situation. Vi identificerer skader i kroppen gennem en fysioterapeutisk vurdering, uanset om det er en pludselig opstået skade eller en overbelastningsskade.

Genoptræning-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Genoptræning
I sportsfysioterapien er vi eksperter inden for genoptræning. Vi mener, at en engageret tilgang til din skade skaber optimale betingelser for varig bedring. Formålet med genoptræningen er at opnå en stærkere og bedre tilstand end den, du havde før skaden opstod.

Laserbehandling-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Laserbehandling
Vi tilbyder laserbehandling, som er en smertelindrende metode, der reducerer betændelse og hævelse hurtigere end kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen er bivirkningsfri og fuldstændig smertefri. Laserterapi forbedrer immun systemet, optimerer cellefunktionerne i det berørte område og understøtter dermed kroppens evne til hurtigere heling af skader.

Ultralydsscanning-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Ultralydsscanning
I Sportsfysioterapien tilbyder vi ultralydsscanning som en billed-diagnostisk undersøgelse efter den kliniske vurdering. Den hjælper os med at se direkte på skaden for bedre at vurdere omfanget.

Screening-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

 Screening
Uanset om du er motionist eller elitesportsudøver, kan du drage fordel af vores screening og performance analyse. Vi foretager en omfattende undersøgelse og analyse af dine styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal fokusere på for at optimere din præstation eller mindske risikoen for skader.

Optimering-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Optimering
Efter screeningen og performanceanalysen tilbyder vores specialuddannede fysioterapeuter personlig træning med fokus på at forbedre din præstation. Resultaterne fra analysen giver os det nødvendige grundlag for at skræddersy træningen til dine behov og sikre, at du kan arbejde målrettet mod dine mål.

Løbestilsanalyse-sportsfysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Løbestilsanalyse
Vi har ekspertise i at analysere og forbedre din løbestil. En løbestilsanalyse er relevant for dig, der enten har haft en løberelateret skade eller ønsker at optimere din løbestil, uanset om det er i forbindelse med en kortvarig eller længerevarende problematik.

solemaids-saaler

Såler
Vi tilbyder specialfremstillede indlægssåler baseret på SuperSole- og Solemaids-koncepterne. Du kan få dine skræddersyede såler med hjem samme dag fra vores klinik i Hillerød.

fitness-i-laekre-omgivelser

Fitness abonnement
Når du har været i behandling og været i genoptræning, kan du fortsat nyde vores fremragende faciliteter med et fitness abonnement. På den måde er du samtidigt aldrig længere væk end at du nemt kan komme i kontakt med din sportsfysioterapeut hvis du har opfølgende spørgsmål,

ALT DET PRAKTISKE

behandling af erektil dysfunktion

Første konsultation

Du skal have en korrekt diagnose, og det kræver en grundig undersøgelse for også at afdække dine behov. Undersøgelsen bliver udgangspunktet for dit behandlingsforløb.

Første gang du kommer til behandling eller undersøgelse, skal du have en gyldig henvisning fra lægen. Din læge kan have lavet en elektronisk henvisning, der automatisk bliver sendt til os.
Hvis du er forsikringskunde fra f.eks. SOS, Dansk Sygesikring eller PFA, skal du blot medbringe den bekræftelse, du har fået tilsendt. Husk at medbringe et lagen til din konsultation.

Medbring:

 • Evt. bekræftelse fra forsikringsselskab
 • Eget lagen
Search