Skip to content
null
Styrketræning er for alle
#image_title
  • Muskelmasse
  • Genoptræning
  • Grundværktøj til selvtræning
  • Muskelmasse
  • Genoptræning
  • Grundværktøj til selvtræning

Mit mål som personlig træner er at skabe en positiv og motiverende træningsoplevelse for dig. Jeg tror på, at træning ikke kun handler om at opbygge styrke og forbedre konditionen, men også om at skabe balance og velvære i dit liv som helhed.

Når du træner med mig, får du en individuel tilgang til din workout, og jeg tager hensyn til dine unikke behov, mål og begrænsninger. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskler, forbedre din sportspræstation eller bare blive mere aktiv og sund, vil jeg udvikle en skræddersyet træningsplan specielt tilpasset dig.

Som udgangspunkt hiver jeg dig væk fra maskinerne så vi arbejder med frivægte samt egen kropsvægt. Min træningsfilosofi er baseret på en kombination af funktionel træning, styrketræning, kredsløbstræning og fleksibilitetstræning. Jeg tror på, at en varieret træning er nøglen til at opnå optimale resultater og undgå træthed eller stagnation.

Jeg vil støtte dig gennem hele din træningsrejse og hjælpe dig med at overvinde udfordringer og holde dig ansvarlig for dine mål. Vi vil arbejde sammen som et hold for at opnå de bedst mulige resultater.

Udover træning vil jeg også give dig råd om kost og livsstil for at hjælpe dig med at opnå en optimal sundhed og velvære. Jeg tror på, at træning og ernæring går hånd i hånd for at skabe et sundt og balanceret liv.

Velkommen til mit træningsunivers her hos FysioDanmark Hillerød!

Uddannelse

  • DGI – børn og unge
  • Modul A+B kursus i roning
  • Idræts uddannet inden for DGI

Kontakt

peter@crossfithillerod.dk

Search

11.-21. juli

Royal Stage gør os opmærksom på at der spilles håndboldlandskampe, den 16. og 18. juli 2024 i Royal Stage Arena, med en forventning om 3.000 tilskuere.

Det betyder at udendørsområdet foran Royal Stage bliver inddraget til barer, streetfood og siddepladser, kun for billet indehavere, åbent fra kl. 16 til 23 begge dage.

❗ Området vil være afspærret fra 11. til 21. juli og optager også 12 handicappladser ved arenaen.

❗ Adgangen til sundhedscentret og passage for ambulancer vil være uforstyrret.
Hovedindgangen til Frederiksborg Centeret forbliver åben og der bliver skiltet tydeligt.

🙏 Vi anmoder vores mere adrætte medlemmer i huset om at benytte parkeringspladserne længere væk, så der kan være pladser ledige til de mere svagt gående.

🏃‍♀️🚙 Kom i GOD TID hvis du skal til holdtræning eller har en tid hos en af vores fysioterapeuter. - Vi har jo heldigvis MASSER af parkering, både her, ved det gamle testcenter og ved Levuk.