Skip to content

Vildt mange muligheder for

SJOV OG EFFEKTIV TRÆNING

null

Man bliver helt forpustet

Hos os forbedrer du formen, mens du træner lattermusklerne.

Vi mener ikke, at det skal være surt at træne. Eller noget, der bare skal overstås, fordi det er så kedeligt. Derfor gør vi meget ud af, at du skal træne så effektivt og intensivt som muligt – og have det sjovt imens. Og det er uanset om du er halvprofessionel cykelrytter, bare gerne vil have fedtprocenten lidt længere ned eller pulsen op på max. nogle gange om ugen.

Vi har så mange forskellige hold, at du bliver helt forpustet. Og ja, det er præcis det, der er meningen. Klik og find præcis det hold, der passer dig.

Nogle gange skal der lidt mere til for at blive motiveret og nå i mål. Vores personlige trænere tager din form personligt, og hjælper dig på den måde, der passer dig. bedst.

Ny træning hver gang. Intensivt i korte intervaller. Inde og ude, Supersjovt og supereffektivt. Og du skal nok blive forpustet, øm og træt – men på den fede måde.

barsel-gravid-traening

Når vores almindelige hold ikke lige passer til det, du gerne vil, så er der mulighed for at tilkøbe særlige hold. En del hold starter, fordi vores medlemmer er kommet med gode ideer. I øjeblikket kan du fx være med til MomFit, Golftræning eller slankehold. Bare for at nogle få.

Vi har en kæmpe forkærlighed for cykling. Både på danske landevej, i alperne, i skoven, i spinningsalen og ja, alle steder, hvor man kan cykle. Vi er mange, der hår tabt vores hjerte til cyklen, og hvis du er én af dem – findes der ikke et bedre sted at træne – end sammen med os.

#image_title

Som medlem i FysioDanmark Hillerød kan du til hver en tid få lagt – og justeret et personligt træningsprogram. Helt gratis.
Lær at bruge vores maskiner – og din krop rigtigt så du ikke gør skade på dig selv.

eGym er en helt ny og intelligent form for styrketræning. Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik er minimal.

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search