Skip to content

Et center udover det sædvanlige

null

Træn dig gladere – på alle tænkelige måder

Ordet træningscenter kan godt lyde lidt upersonligt og kedeligt. Men sådan er det ikke hos os. Vi gør meget ud af, at du skal have det godt, når du er her. Du skal opleve personlighed og nærvær – og vi er først tilfredse, når du går hjem gladere end da du kom. Træning er en fysisk ting – men det er velvære, det i sidste ende handler om.

Hos os finder du alt, hvad dit hjerte kan begære, når det handler om træning og velvære. Personlig træning, Cardio. Holdtræning. Specialhold. CrossFit både inde og ude. Programplanlægning, Kropsanalyse, Kostvejledning og Sauna.
Vi har simpelthen det hele. Kom selv og se.

Lækre omklædningsrum

Vi har lækre, moderne omklædningsrum med masser af plads, masser af skabe og alt det nødvendige ved spejlene når du gør dig færdig efter træning.

Her er altid rent og velholdt med en hyggelig og rolig atmosfære.

CrossFit

I vores fede CrossFit afdeling finder du alt hvad du skal bruge til at dyrke din krop. Vi har OpenGym, begynder hold, vægtløftning og andre særlige hold. Her er noget for alle niveauer og alle kan være med.

Og vigtigst af alt:
Vi har uddannede CrossFit instruktører der ved hvad de laver når du bliver introduceret.
Vores CrossFit er som det eneste i Nordsjælland godkendt som affiliate, det betyder bl.a. at instruktørerne som minimum har et gyldigt CrossFit Level 1 kursus bevis og faktisk kan undervise i Crossfit.

Unikt træningsudstyr af høj kvalitet

Lydsvage maskiner, der er stabile og kan bruges af både dem med veltrænede kroppe og dem med dårlige knæ under genoptræning, er essentielle i FysioDanmark Hillerød.
Derfor vil du for eksempel opleve, at maskinerne har ekstra tykt stål, for udstyret skal være lækkert og stabilt.

Hyggeligt loungeområde

I vores lille loungesofa arrangement kan du mødes, med din træningsmakker, vente på en fysioterapeut, tage en slapper efter træning eller bare nyde en kop kaffe.

Her er god plads.

Udspændingsrum

Her kan du lave udstrækning, afspændingsøvelser, dyrke yoga, eller lave andre former for roligere træning.

Vi har ripper, vægte, elastikker og bolde klar til dig og masser af spejle så du kan holde øje med din teknik.

Frivægtsrummet

I vores frivægtsrum ”BURET” bruger vi kroppen som løftestang stedet for maskiner.

Her er kettlebells, TRX-bånd, håndvægte, løftestænger og andre redskaber. I stedet for at træne specifikke muskler træner du nemlig funktionelle bevægelser, så hele din krop bliver velfungerende.

Cykelsal med e-tenzor cykler

eTenzor-cyklen betegnes som et kvantespring inden for fitnesscykler.
Den har en fantastisk siddekomfort og konstruktionen af styr og saddelstang sikrer korrekt ergonomi. Ydermere giver det elektroniske display konstant feedback på din præstation.

Vi har 32 cykler, der venter på dig, og alle vores instruktører er specialuddannede af Chris MacDonald.

Sauna

I omklædningsrummet finder du en dejlig stor sauna med velholdte træsæde og behageligt lys.
Her afholder vi løbende saunagus, hvor du får en unik sauna oplevelse, med en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær.
Er du frisk kan du få den fulde oplevelse ved vekselvarme under vores iskolde vandspand.

SAUNATIDER
Saunaen er varm i følgende tidsrum:

Mandag-torsdag:
kl. 10-13 samt kl. 17-21

Fredag:
kl. 10-12 samt 17-19

Lørdag, søndag og helligdage:
kl. 9-12

Holdtræning

Vi huser 3 store holdsale samt en cykelsal der leverer en bred vifte af hold, som alle kan tilmelde sig.
Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning, så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig.
Tilmeld dig cykel- og løbehold, yoga, pilates, GLA:D, Cardio, TRX-træning, før- og efterfødselshold, puls og styrke, seniortræning og meget mere.

Vi tilbyder også fitnessrejser, cykelrejser og særlige forløb.

Muligheder udover det sædvanlige. Kom selv og se

Ikke som de andre
Vi vil gerne give dig meget mere for pengene, end det du får i en traditionelt træningscenter. Derfor får du altid personlig betjening, fra veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning.

Du får hjælp til at gøre din krop sund og rask med kostvejledning, behandling af  skader og massage til at give dig velvære – i lækre omgivelser, som virker afslappende og imødekommende. Det tætte samarbejde med fysioterapi og faglig ekspertise sikrer dig, at der bliver taget hånd om dig.

Træning med holdning
Kernen i vores træning er glæden ved at mærke en forbedret form. Det er velvære at passe på sig selv, og det er godt for humøret. Hver dag ser vi glade mennesker der kommer på vores cykelhold, for at være klar til landevejene til sommer, får strakt kroppen til pilates, går direkte til træningsmaskinerne eller får trænet lattermuskler og benmuskler til eksotiske rytmer på zumba-holdet. Alle bliver behandlet ordentligt, personligt og med et venligt smil. Det er vores holdning.

Gå på opdagelse i vores lokaler
Hvis du har lyst til at kigge nærmere på vores faciliteter, så er du altid velkommen.

holdning

HANDICAPFORHOLD

Parkering, elevator og træning

Der er handicapparkering uden for hovedindgangen til FrederiksborgCentret.

Vores klinik ligger i stueetagen og har brede gange og store lukkede behandlingsrum samt handicaptoilet. I vores træningslokale er der en kørestolsrampe, så du nemt kan komme frem og rundt mellem vores maskiner. Træningsmaskinerne er især udviklet til at tage hensyn til kørestolsbrugere.

Handicapforhold

HOLDTRÆNING

Kom og bliv en del af holdet

Vi har hold til enhver smag. Og dit medlemskab giver dig adgang til at være med lige så meget du orker. Fra Body Pump og Zumba til skitræning og E-Tenzor cyklerne, der giver almindelig spinning baghjul. Fælles for alle hold er, at der både er plads til de garvede og de nye – og vi sørger for, at alle får det maksimale ud af deres indsats.

holdning2

PERSONLIG TRÆNER

Personlig træning - navnet siger det hele

Nogle gange skal der lidt mere til. Nogle gange kræver træningen lidt ekstra hjælp og motivation. En personlig støtte, der ved, hvad det handler om og både kan hjælpe og presse, på de rigtige tidspunkt. Vi kan kun anbefale en personlig træner. Vi har de bedste af slagsen, som tager din form meget personligt og vil gå igennem ild og vand for, at du når dine mål. Det er hårdt på den sjove måde. Og sjovt på den hårde måde. Og der er aldrig nogle, der har fortrudt et forløb med en af vores personlige trænere. Tværtimod kan man godt blive lidt afhængig.

holdning3

SPECIALHOLD

Når træningen kræver noget særligt

Måske har du haft en knæskade, der kræver noget særligt. Måske er du blevet mor og skal tilbage til formen, fra før du blev gravid. Måske er formen ikke helt, som den skal være, når driveren skal svinges på hul 18. Måske vil du gerne overhale kronprisen til Royal Run. Uanset behovet for noget særligt, så finder du et specialhold hos os, der passer.

golftraening

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

 VELKOMMEN TIL FITNESS SLARAFFENLAND

Search